Mikor jön már az anyai ösztön?
Ez NEM normális reakció,még olvasni is fájt! Én ilyenkor azon aggódtam,hogy biztos legyen szívhang,alig vártam,hogy mehessek dokihoz! Hallottad már a kis szívét? Párod mit szól ehhez? Pióca??? Nem szoktam ilyet mondani,de nem érdemled meg,hogy megtörténik veled ez a csoda! A női lét értelme,ilyenkor érzem,hogy kiteljesedek testileg-lelkileg (a 2.babámat várom)!
Sürgősen kezeltesd magad,más tanács erre nem létezik! :(
Ez depresszió. A normális reakció a terhességre max a félelem lehet. De az hogy inkább meghallna és hogy piócaként tekint a gyerekre úgy hogy ő akarta nem normális!!!!
A terhesség álom ahhoz képest ami utánna jön! Az éjszakai ébrenlét, kialvatlanság még rátesz egy lapáttal a hormonok miatti hangulatingadozásra!
AZ ILYEN ANYA A BABÁRA VESZÉLYES!! Aki már most csak a párját akarja, mi lesz akkor ha energiája és 10perc pihenője nem lesz?!!!
Az ilyen anyák szokták kitenni a gyereket az utcára, vagy ha idegében megrázza???!!!
Jesszus hogyan lehet erre azt mondani hogy normális?!!!
Nincs felkészülve még erre.
Én visszasírtam a terhességet annyi bajom volt a gyerekkel plussz a szülés utáni fájdalmak. A párom is kikészült mert egy percet se tudtam vele lenni.
Aki azt írja hogy normális reakció az felelőtlen!! Érzelmileg labilis embernek nem szabad gyereket nevelni!! Majd ha felkészül rá!
Olvassátok el hogy hány szülés UTÁNI depressziós vet véget csecsemőhe életének!!! Véletlen!
Az előző vagyok. Azt kihagytam hogy ha az alakja is megsínyli a terhességet méginkább teherként fogja felfogni a gyereket és még leher hogy haragudni is fog rá!
Ezt olvassátok el kérlek! Főleg a kiváltó okokat:
Ezt pedig jó ha elolvassák akik anyák szeretnének lenni! Én meglepődtem hogy szülés után mi volt velem. Azt hittem a szüléssel lezárul és onnantól csak az öröm következik. HÁT ROHADTUL NEM! Csak erről megfeletkeznek beszélni az anyák!
És te is öngyilkosságon gondolkoztál?
Én szégyeltem hogy terhes vagyok, de ilyen gondolatom ami neki volt, csak a baba megszületése után volt és a gyerek sínylette meg!
Nem olyan egyszerű alvás nélkül jó anyának társnak és házasszonynak lenni.
Ha aludtam is éjszaka az 2-szer másfél óra volt...idegbeteg voltam!
A terhessèg alatt még probkéma sincs csak a rosszullétek....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!