Normális hogy 31 évesen nyoma sincs az anyai ösztönöknek?
Én 30 évesen lettem anya, a világ legnagyobb csodája! Most vagyok 32 éves, két hét múlva kétszeresen is anya leszek, ha minden jól megy. Én nem tudnám elképzelni az életem a gyerekeim nélkül. Bőven 30 előtt vágytam már az anyaságra, csak akkor még nem volt aktuális a tanulmányaim és a munkahelyem miatt.
Nem az a kérdés, hogy normális-e a te korodban egyáltalán nem vágyni saját gyermekre. Nincs ezzel gond, egyszerűen szokatlan, ugyanis a nők többsége nem így van összerakva. De nem kell mindenkinek anyának lenni. Viszont ha a párod vágyik a gyerekekre, el kell neki mondanod, hogy Te nem akarsz gyermeket, ugyanis nem lenne fair így magadhoz láncolnod.
Igaz én 20 vagyok, de 37hetes terhes!
"Anyai ösztönöm" 1 hete van! Úgyhogy szerintem nincs gond ezzel!
Kérdezgettem erről a védőnőmet, ő 29évesen szült és mondta, hogy neki csak szülés után alakult ki! Pedig imádja a gyerekeket!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!