Augusztusra kiírt kismamák, hogy vagytok?
Augusztus 18-ra vagyok kiírva elvileg, de ez még nyilván változhat. 5 hetes vagyok ma. Holnap megyek dokihoz UH-ra, remélem lát majd valamit, és képet is kapok :)
Nektek milyen tüneteitek vannak? Nekem fáj a mellbimbóm, és folyamatosan görcsölök, amióta kiderült. De egyre kevésbé fáj, remélem nemsokára elmúlik teljesen a görcsölés :) Egyszer-kétszer volt már hányingerem is, illetve mindenen elsírom magam :D
Ti hogy érzitek magatokat? :)
Sziasztok. Én is elég fáradékony vagyok. Nekem már biztos, hogy kisfiú (volt méhlepény vizsgálat). Alapvetően jól vagyok, kicsit fáradékony én is.
A munkát már kicsit nehezebben bírom, de ez inkább a fáradtság miatt van. Kaptam engedélyt egy kis déli pihenőre, azóta könnyebb az is.
Nekünk a 12. héten kisfiút tippeltek, de remélem a következő UH-n már lánynak mondják. Most kezd jobb lenni a hányás, kórházban is voltam sajnos miatta sokszor, most vagyok 16 hetes. Amivel most bajom van azok a melleim :D Nagyon fájnak és az előtej is jön már sajnos ami elég idegesítő és fájdalmas.
Ti vettetek már valamit? Annyi mindent kéne venni, félek hogy kifutunk az időből, de azt se tudjuk hol kezdjünk neki a vásárlásnak.
És még mindig bánod?
Hogy vagy? Én már előrébb járok, nemsokára a kezemben tarthatom a babám. :)
Sziasztok :)
En augusztus 8-ra vagyok kiirva,nekem kislanyom lesz. Most vagyok 28 hetes. Minden rendben,nagyon sokat mozog a baba,mar csak babakocsit kell vennunk meg egy agynemu szettet es mindennel megvagyunk nagyjabol. Most fogunk nagyobb lakasba koltozni,ugyhogy akkor kerul kialakitasra a vegleges babaszoba. :)
A korhazi csomagot szerintem a 32-33. het kornyeken osszerakom,valamiert ugy erzem,hogy elobb fog kibujni a kisasszony.
Jo babavarast nektek is ♡
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!