Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Augusztusra kiírt kismamák,...

Augusztusra kiírt kismamák, hogy vagytok?

Figyelt kérdés

Augusztus 18-ra vagyok kiírva elvileg, de ez még nyilván változhat. 5 hetes vagyok ma. Holnap megyek dokihoz UH-ra, remélem lát majd valamit, és képet is kapok :)

Nektek milyen tüneteitek vannak? Nekem fáj a mellbimbóm, és folyamatosan görcsölök, amióta kiderült. De egyre kevésbé fáj, remélem nemsokára elmúlik teljesen a görcsölés :) Egyszer-kétszer volt már hányingerem is, illetve mindenen elsírom magam :D

Ti hogy érzitek magatokat? :)

2015. dec. 17. 13:40
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:

Én ma vagyok 7+1 hetes,holnap megyek dokihoz másodjára.Először csak petezsák volt,tudtam,hogy nem láthat még mást,de tudni akartam,hogy jó helyen van! :)

Szombaton meghatódtam azon,hogy a szembe jövő autók jelezték nekem a traffipaxot! :D :D :D

2015. dec. 21. 07:32
 12/30 anonim ***** válasza:
Sziasztok. 6os vagyok :) Nekem nincsenek erős tüneteim,csak hamar elfáradok, úgy érzem hogy óránként le kell feküdnöm kicsit. :) nem minden reggel van hányingerem szerencsére :) Jövőhéten doki, már kíváncsi vagyok a kis magzatra :)
2015. dec. 21. 12:18
 13/30 anonim ***** válasza:

4es vagyok!

Az unnepek miatt ma elmentem dokihoz.

9mm-es szabalyos petezsak.

4-en megyek ujra

2015. dec. 21. 21:13
 14/30 anonim ***** válasza:
Szorítok mindenkinek Én ma már a laborokat intéztem.6.-án megyek.ellenőrzésre.Jan közepén meg az első genetikai ultrahangra.
2015. dec. 22. 12:56
 15/30 anonim ***** válasza:
Szia. Milyen vizsgálatokra kellett menned? Csak h tudjam mire számítsak :) (nagyon félek a tűtől :D )
2015. dec. 22. 14:54
 16/30 anonim ***** válasza:
Teljes labor mibe vércsoport meghatározás van.meg hepatitisz meg még valami szűrése.És cukorterhelés volt.így egy órát rá kell szánni
2015. dec. 22. 17:01
 17/30 anonim ***** válasza:
Nektek is fáj a gyomrotok? nekem nagyon ég, nem kívánok semmilyen ételt,csak savanyú dolgokat,citromlevet,de aztán ettől még jobban fáj a gyomrom :(
2015. dec. 23. 13:39
 18/30 anonim ***** válasza:

Sziasztok. Én 23-an voltam dokinal, 9mm-es embriot latott es szabalyos szivhang volt. :) Megkaptam en is minden beutalot,labor,fogaszat, vedono, haziorvos, ekg. Ezeket mind el kell inteznem. A cukorterhelest majd kesobb kell kedves utolso elotti. Az valahogy a 20.het kornyeken/utan. Az elso labor csak vervetel es vizelet lesz. :)

Amugy en nagyon nehezen viselem ezt a terhesseget,pedig kozel sem hanyok olyan sokat mint a fiammal. Egyfolytaban teltseg erzet van a gyomromban,neha hanyok de nem minden nap,viszont egyfolytaban emelygek. Nagyon faradt vagyok,szinte egesz nap aludnek. Mar csak 4 het es vege ezeknek az emelygeseknek. :)

Kitartas nektek is :)

2015. dec. 26. 21:34
 19/30 anonim ***** válasza:
De jó gratulálok. Nekem terhességi cukrom volt a fiammal ezért kellett már most cukorterhelés.Jan közepén lesz meg csak az eredmény az ünnepek miatt és előre félek ,hogy nehogy diétáznom.kelljen és hetente a kórházba rohangálni.Volt babázásom viszont szerencsére semmi baj.Kaptam pRogi pótlást óvintézkedés gyanánt.Nekem már elmúlt az s pici émelygésem.is ami volt.
2015. dec. 27. 08:32
 20/30 anonim ***** válasza:
Javítás barnázás :-) bocsi elütöttem
2015. dec. 27. 08:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!