Augusztusra kiírt kismamák, hogy vagytok?
Augusztus 18-ra vagyok kiírva elvileg, de ez még nyilván változhat. 5 hetes vagyok ma. Holnap megyek dokihoz UH-ra, remélem lát majd valamit, és képet is kapok :)
Nektek milyen tüneteitek vannak? Nekem fáj a mellbimbóm, és folyamatosan görcsölök, amióta kiderült. De egyre kevésbé fáj, remélem nemsokára elmúlik teljesen a görcsölés :) Egyszer-kétszer volt már hányingerem is, illetve mindenen elsírom magam :D
Ti hogy érzitek magatokat? :)
Elvben aug 12 datum. 3. babam
Jovoheten megyek dokihoz.
Tunetem semmi nincs
Én augusztus 7ére vàrom;)telitve érzem magam,kicsit el is kezdtem hizni sajnos pedig 53 kg vlltam.rà se merek àllni;)szikholyagot latott mar a doki majd jan 5en megyek vissza.nagyon félek a hànyastol.eddig csak emelyegtem ha ettem jobb lett.de hogyan fogok munkaba jarni ha ram jon majd?amugy majd el alszom napkozben;)munkatarsaim nem tudjak
Csak 12heten fogom elmondani.ti ezzel h vagytok?
Sziasztok, én elméletileg augusztus 17én szülök. Persze még változhat.
Hasi görcsök már enyhültek. Néha van hányingerem, de nem vészes
Melleim feszülnek, megduzzadtak, ezt párom élvezi én kevésbé :-)
Ezek türhető tünetek, viszont folyamatosan álmos vagyok.
Én kedden leszek 6 hetes :) Akkor megyek a következő uh-ra. A héten voltam, kerek 5 hetet állapított meg 8mm szabályos petezsákkal. Azért mentem ilyen korán, mert nagyon görcsöltem, a nemvárt előtt egy héttel már olyan görcseim voltak..
A görcseim enyhültek, bár szedem a magne b6-ot, meg femibion 800-at. Többet eszek mint eddig, bár falok azért, csak próbálok a többször kevesebbet tartani. Meg szerintem közrejátszik, hogy a terhesség miatt nem dohányzom már.A hányingerem ma kezdődött, hát nem kellemes. A hangulatom annyira ingadozik, hogy magamat is nehezen viselem el. Mivel táppénzen vagyok már most ezért egész nap alszok szinte, nagyon fáradt, álmos vagyok, kicsit gyenge is, bár amúgy is alacsony a vérnyomásom. A melleim nagyon nőnek, feszülnek, ami nem túl jó, mivel alapból nagy a cicim, de most vhogy feszesebb :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!