Megszoptatnád e sogornőd babáját? 1 hetes kisfiu anyukája
Én nem szoptatnám meg más gyerekét, és azt se engedném, hogy az enyémet más szoptassa.
Fejje le a tejet, és add neki cumisüvegből. Főleg, hogy így idegenkedsz tőle.
Hát elég furcsa kérés, úgy értem, régen megszokott volt pl a szoptatós dajka, de most már nemigazán.
Abban viszont biztos vagyok, hogy a kisfiadnak ez semmi problémát nem okozna, ugyanúgy szopna, mint előtte.
Ne kend rá, ha te idegenkedsz a dologtól. Mondd meg őszintén, hogy neked nem tetszene a dolog, és kész. Esetleg anyuka fejjel le neki, azt szívesen odaadod a babának kanállal vagy pohárból.
Jól írta valaki.Régen sokan szoptatós dajkát vettek fel,és a saját gyermeke mellett a munkaadó gyermekét is szoptatta.
A történelem során sok királyi család babáját szoptatós dajka etette,és nem a királynő..Elég fura,hogy idegenkedsz hiszen egy aranyos kisbabáról van szó,nem egy 20 éves pasasról..De ha zavar akkor fejjél le sok tejet,és cumisüvegből is etetheted...
AMikor én a kórházban voltam volt,hogy a nővérek megkértek minket fejjünk le tejet ,mert volt egy anyuka akinek elapadt az első nap,és legalább a pici kap anyatejet..(nem volt ebben semmi rossz,főleg hogy tudod a legjobb védelmet az anyatej adja meg a babának)
Az utolsónak:Bocs,hogy okoskodom,de nyilván nem azzal van a baja a kérdezőnek,hogy megetesse-e a saját anyukája tejéből amit lefejt előtte,hanem,hogy a saját mellére tegye-e az"idegen"babót.Az teljesen más,hogy ha az embernek sok teje van akkor ad belőle(lefejve,cumisüvegbe)segítség gyanánt
a rászorulóknak.
Nekem is nagyon fura lenne úgymond a másét szopiztatni,de nem vagyunk egyformák.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!