Megszoptatnád e sogornőd babáját? 1 hetes kisfiu anyukája
én 100% h nem vállalnám ezt igy be!
ha lefejt tejcsit ad akkor természetesen megetetném üvegből...vagy még esetleg ha minden kötél szakad az én lefejt tejemmel. de a mellemre nem tenném. én is idegenekdem a gondolattól. nem vagy köteles bevállalni, ha ezen megharagszik akkor az az ő baja. meg kell beszélni h neked ez igy nem ok. egyébként és a sogornőt sem értem h kérhet egyáltalán ilyent tőled....
Én is idegenkednék idegen babát a cicimre tenni! még akkor sem ha rokon...nem!!!!
gondolom téged is ez zavar. mond el őszintén. fejje le tényleg a sógórnőd a tejet és akkor megeteted azzal. ha nomrális akkor nem sértődikmeg az őszinteségeden!
Mióta "idegen" A testvére gyermeke? Hisz unokaöcsike vagy unokahúgica!!!Emberek! Egy pici baba nem fertőző,és nem IDEGEN hisz családtag!!
Engem nem zavarna,és örömmel megszoptatnám...
<3 gyerekes anyuka>
Második vagyok, kb egy válaszban olvastam az "idegen" babát, szerintem egyáltalán nem azon volt a hangsúly, hogy kinek a babája.
Kedves "végre egy emberséges nő" válaszolók, nem egy éhhalál küszöbén álló babáról volt szó, és ha figyelmesen olvassátok a kérdést, a felkért anyuka egy hete szült. Én az egyhetes babám mellett nem szoptatnám senki gyerekét, legyen az a testvéremé vagy a szomszéd nénié. Igenis fejje le a saját anyja a tejet, azt minden további nélkül odaadnám, de egyáltalán ki olyan elborult, hogy azt gondolja, egy egyhetes baba mellett a más gyerekére fogok vigyázni?
Szerintem a sógornőd nem teljesen komplett.
Én szoptattam a sógornőm lányát( a fiam 1 hónapos volt a kicsi lány 4.5 fél hónapos)A sógornőmnek kórházba kellett mennie,és megkért etessem a lányát.Nem gondolkodtam 1 percig sem,rögtön belementem.
1. A férjem testvérének a lánya,vagyis nem IDEGEN gyerek.
2.1 hónapos fiam csak evett,és aludt így bőven volt időm a kislánnyal is foglalkozni(1 hetes gyerek sem csinál mást..)
3.nem azt kérték,hogy adoptáltassam,felneveljem,és nekem természetes volt,hogy igent mondok.
4.Belegondoltam,hogy akár fordítva is lehetett volna,és nekem is jól esett volna ha így segítenek..
5.Ha már a "sógornő" sem segít akkor mit várjon el az ember másoktól???
6.Nem a sógornőmet néztem elsősorban! Nem rajta akartam segíteni hanem a KISLÁNYNAK!
7.Örültem,hogy segíthettem,és ha újra szoptatnék ma is elvállalnám.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!