Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 2 fiam van, van esély végre...

2 fiam van, van esély végre kislányra?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Van 2 fiam, akiket imádok. Azonban úgy érzem akkor lenne teljes az életem, ha sikerülne egy kislány is.

Max. 4 gyermeket lennénk a párommal hajlandóak felnevelni, így ha fiú lenne is, nyilván nem passzolnánk vissza, hogy nem kell. 😊 Azonban a szívem mélyén érzem, hogy szükségem van egy lányra. ❤

Ne reménykedjek?:D

Valaki jàrt hasonló helyzetben?😊

tegnap 22:10
1 2
 1/17 anonim válasza:
0%
54 é'vesen hova jányom ? A Geri-t idonkent engedjetek ki a pincebol xdd
tegnap 22:21
 2/17 anonim ***** válasza:
60%

A pasin múlik, hogy milyen nemű lesz a gyerek.

50-50 százalék esély van.

tegnap 22:22
 3/17 anonim ***** válasza:
81%

Biztosan le leszek pontozva, de ha kislányt szeretnétek, akkor az ovu előtt egy-ket nappal próbálkozzatok.

Én kisfiút akartam, így pont akkor voltam együtt a férjemmel, amikor kiszabadultak a petesejtek. Hogy ezt honnan tudom, nem írnám le, de nemsokára megszületik a kisfiunk.

tegnap 22:30
 4/17 anonim válasza:
20 éve még volt erre módszer, azóta patchelték vagy mivan ? 😅😅😂
tegnap 22:30
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha azt számoljuk, hogy egymás után 3 fiad legyen, annak csak 12,5% az esélye. Értelemszerűen nem lehet soha készpénznek venni, hogy lányod születik, de a remény hal meg utoljára, ha külön-külön tekintjük a gyerekek, akkor mindnek 50% esélye van rá, hogy lány legyen.
tegnap 22:32
 6/17 anonim válasza:
0%
#5 idiota vagy . Mind a lottó 5-ös az is 50% : Vagy megnyered vagy nem .
tegnap 22:34
 7/17 anonim ***** válasza:

A szomszédnál 2 fiú utána harmadik is fiú.

Barátnőméknél a 2 lány után a harmadik is lány lett.

tegnap 22:36
 8/17 anonim ***** válasza:
Apán múlik hogy lány legyen. 3. Után megállnék😅
tegnap 22:39
 9/17 A kérdező kommentje:

Köszi nektek. :)

Mindig is 4 gyereket szerettem volna, bàr azt nehezen tudom elképzelni, hogy mind a 3-4 fiú legyen. Érdekes felállás lehet. :D

En mindig is lanyos anyukának tudtam volna magamat elképzelni.

Csodás azonban a pici fiúkkal, de ők még kicsik, a kamaszkor meg később màr másabb, majd anyósként. 😊😉

tegnap 22:41
 10/17 anonim válasza:
előre kitervelt gyerekkek😊😉😊😉😊😉😊😉😊😉
tegnap 22:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!