2 fiam van, van esély végre kislányra?
Sziasztok.
Van 2 fiam, akiket imádok. Azonban úgy érzem akkor lenne teljes az életem, ha sikerülne egy kislány is.
Max. 4 gyermeket lennénk a párommal hajlandóak felnevelni, így ha fiú lenne is, nyilván nem passzolnánk vissza, hogy nem kell. 😊 Azonban a szívem mélyén érzem, hogy szükségem van egy lányra. ❤
Ne reménykedjek?:D
Valaki jàrt hasonló helyzetben?😊
A pasin múlik, hogy milyen nemű lesz a gyerek.
50-50 százalék esély van.
Biztosan le leszek pontozva, de ha kislányt szeretnétek, akkor az ovu előtt egy-ket nappal próbálkozzatok.
Én kisfiút akartam, így pont akkor voltam együtt a férjemmel, amikor kiszabadultak a petesejtek. Hogy ezt honnan tudom, nem írnám le, de nemsokára megszületik a kisfiunk.
A szomszédnál 2 fiú utána harmadik is fiú.
Barátnőméknél a 2 lány után a harmadik is lány lett.
Köszi nektek. :)
Mindig is 4 gyereket szerettem volna, bàr azt nehezen tudom elképzelni, hogy mind a 3-4 fiú legyen. Érdekes felállás lehet. :D
En mindig is lanyos anyukának tudtam volna magamat elképzelni.
Csodás azonban a pici fiúkkal, de ők még kicsik, a kamaszkor meg később màr másabb, majd anyósként. 😊😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!