2 fiam van, van esély végre kislányra?
Sziasztok.
Van 2 fiam, akiket imádok. Azonban úgy érzem akkor lenne teljes az életem, ha sikerülne egy kislány is.
Max. 4 gyermeket lennénk a párommal hajlandóak felnevelni, így ha fiú lenne is, nyilván nem passzolnánk vissza, hogy nem kell. 😊 Azonban a szívem mélyén érzem, hogy szükségem van egy lányra. ❤
Ne reménykedjek?:D
Valaki jàrt hasonló helyzetben?😊

Van egy szomszedasszonyom, 10 gyereke van 😅(nem, nem C)
Azért vállalt ennyit, mert minden áron akart egy lányt.
Mind a 10 fiú lett neki 😅
Inkább már megálltak, a 10.-nel, feladtak a próbálkozást

Ismerősömnek (pasi) az első feleségétől 3 lánya született. Nagyon szeretett volna fiút, de közben tönkrement a házasságuk, elváltak. A férfi újra megnősült, az új asszonnyal vállaltak még két gyereke. Mindkettő lány.
Most 5 lánya van, és a legidősebb gyerekétől már egy unokája is, aki szintén kislány.
Erre szokták mondani mifelénk: egy szerszámmal egy félét... persze ez nyilván vicc. A helyzet az, hogy nincs garancia semmire. Ha vállaltok még 1-2 babát, azok lehetnek lányok vagy fiúk is, függetlenül attól, hogy van már két kisfiú a családotokban.

Nálunk 2 fiú után lett lány. Bár nekem mindegy volt. Mivel problémák voltak tényleg csak azt szerettük volna, hogy egészséges legyen.
Eleinte lányos anyukának képzeltem el magam, ami az első fiunk után hamar megfordult bennem, másodjára is fiút szerettem volna. Meglepődtünk, hogy lány lett a harmadik.
De születésig csak mi ketten tudtuk a nemét a férjemmel, mert nem akartam olyan f.szságokat hallgatni, hogy 2 fiú után milyen jó, hogy kislány, kell egy kislány is... stb... azért így is volt, aki mondogatta. Egyszerűen borzasztóan frusztrált, hogy valaki a nemén lamentál, én meg csak annyit szeretnék, hogy életben maradjunk mindketten.
Azért örülök, hogy a lányos anyaság is megadatott, de el tudtam volna fogadni a 3 fiút is. Környezetünkben mindegyikre van egyébként példa.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!