Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 2 fiam van, van esély végre...

2 fiam van, van esély végre kislányra?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Van 2 fiam, akiket imádok. Azonban úgy érzem akkor lenne teljes az életem, ha sikerülne egy kislány is.

Max. 4 gyermeket lennénk a párommal hajlandóak felnevelni, így ha fiú lenne is, nyilván nem passzolnánk vissza, hogy nem kell. 😊 Azonban a szívem mélyén érzem, hogy szükségem van egy lányra. ❤

Ne reménykedjek?:D

Valaki jàrt hasonló helyzetben?😊

febr. 3. 22:10
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
75%

Volt egy ismerősöm, három lány után a doki közölte velük, hogy a negyedik is kislány lesz, az ultrahangon jól látszik. Apuka kicsit csalódott volt, de egyébként meg megnyugodtak, hogy minden van a három nagyobb után, csak pár dolgot kell beszerezni.

Kisfia lett.

febr. 3. 23:25
 12/29 anonim ***** válasza:
94%

"#12 ez egy redunda'ns sz4r"

Az öröklődés arányát mutatja be, allélok öröklődésének arányának meghatározásához használják a Punett-táblát. De szerintem jól mutatja, hogy 1:1 arányban születnek fiúk és lányok. Ezért 50% az esély.

De csinálj jobbat, ha ilyen kritikus vagy biztosan jobban értesz hozzá és meg tudod mutatni.

febr. 3. 23:36
 13/29 anonim ***** válasza:

Én is mindig kislányt szerettem volna, lett egy kisfiam, akit mindennél jobban szeretek. Azt is tudtuk, 2 gyerek a vége, többet nem szeretnénk.

Páromék 4-en testvérek 2fiú után jött egy lány majd ismét egy fiú.

Húgának 2 fiú után jött 1lány

Öccsének 1 fiú után ikrek és a sors érdekessége a fiút emelték ki hamarabb és utána kislányt (bár ez nyilván lényegtelen)

Na én most vagyok várandós, szinte biztosra vettem 2 fiam lesz csak..de kislányt várunk :)

Semmi sem lehetetlen, de nem lehet előre tudni.

Ismerősöm 3 lány után ikreket várt..lányok lettek ők is :)

Másik ismerősöm 2 fiú után egy harmadikat szerettek volna, bízva a kislányban, iker fiúk érkeznek.

Teljesen kiszámíthatatlan, a férfin múlik, van akinek sikerül vegyesen, de szerintem kb 3 gyerek után lehet azt kijelenteni, hogy csak egyfélét tud, de még ott is van remény, hogy a sokadiknál sikerül még is egy másik nemű gyermek.

Ha 4-et szeretnétek azért van még remény, de sajnos garancia nincs. Legyenek egészségesek és azért 4 fiúcskát nevelni is szuper lehet :)

Ha lenne elég idegszálam meg pénzem, én sem riadnék vissza több gyermektől.

febr. 4. 06:42
 14/29 anonim ***** válasza:
89%

Nem értem ezt a kérdést, bevallom. Te is tudod, hogy lehet fiad is még, lehet lanyod is, ez tök független attól, ki mit ír itt gyakorin.

Most ha azt írjuk, ne reménykedj, szerinted nem lehet lányod vagy mi?

febr. 4. 07:13
 15/29 anonim ***** válasza:
100%

Több ismerős van

3 fiú után 1 lány

4 lány és még akarnak mégegy gyereket hátha fiú

4 fiú után 1 lány

2 lány után 1 fiú

febr. 4. 07:55
 16/29 anonim válasza:

Nálunk két lány után vegyes páros ikrek születtek. :)

Ismerösnél két fiú után születtek vegyes páros ikrek.

Egy rokon pedig azt mondta, kell fiú. Öt gyermekük van, 4 lány 1 fiú. Persze volt miböl felnevelni Öket, már felnöttek mind saját családdal.

febr. 4. 10:05
 17/29 anonim ***** válasza:
66%
Én 2 fiú után ezért nem akarok már próbálkozni. Amilyen az én szerencsém, harmadjára fiú ikrek lennének.
febr. 4. 10:20
 18/29 anonim ***** válasza:
Persze, mindegyik alkalommal pont ugyanúgy 50% esélyed van egy kislányra.
febr. 4. 10:22
 19/29 anonim ***** válasza:
66%
Nem egészen 50%. Vannak ferfiak, akik csak egyik vagy csak másik nemet "tudják". Tesom is ilyen, 3 lanyuk van. Nyilvan nem lehet biztosra mondani, hogy a te férjed is, de kizárni nem lehet.
febr. 4. 10:27
 20/29 anonim ***** válasza:

Ha tudod, hogy csalódnál, inkabb ne vállalj több gyereket. Sokan vannak, akik nem tudják az ilyesmit feldolgozni, es nem hianyzik senkinek, hogy majd a felnőtt fiaidon verd le, hogy nem lett lányod. De az se hianyzik ám a két fiadnak, hogy most lesz egy lanytesojuk, aki a hercegnő es onnantól ők le vannak szarva. Nálunk van ám ilyen a csaladban. A fiúk dolgos, normális emberek. A lány, aki midig a kiskiralylány szerepben volt, egy élősködő drogos.

A lenyeg: akkor vallalj még gyereket, ha felnőtt emberként, önmagáért tudod vállalni őt, es nem valami előre elképzelt idilli dolgot húznál rá.

febr. 4. 10:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!