Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Harmasikreim lesznek, nevvalas...

Harmasikreim lesznek, nevvalasztasban kellene segitseg. Szerintetek?

Figyelt kérdés
Ketto kislany,egy kisfiu lakik a pocakbanEn Moni,a ferjem Marton,szeretnenk a babaknak is M betus neveket.Kisfiubol eddig a Mark,Marcell,Milan es Miron a befuto.Kislanybol a kivalasztottak Mira,Mia,Maja es Milla.A lanykaknak nem szeretnenk ilyen hasonlo neveket adni mint pl Mia-Mira,igy tanacstalanok vagyunk.Egyebjent inkabb a hagyomanyosabb neveket szeretjuk(pl a Maja az eleg kulfoldi)de M betusbol nincs ilyen://mit gondoltok?

2015. aug. 18. 21:23
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek,neked is ma 1:18,mindenkit felpontoztam,elfogadom ha másnak nem tetszik :)
2015. aug. 19. 12:29
 22/28 anonim ***** válasza:
Esetleg fiúnak Merse? :)
2015. aug. 19. 12:51
 23/28 anonim ***** válasza:

Márk- Miléna-Magdaléna

Maxim-Mikolt- Mona

Miksa-Mirjam-Marina

2015. aug. 19. 16:51
 24/28 A kérdező kommentje:

Sziasztok,nagy hirem van :)tegnapelott megszuletett a babatrionk;)

Petrov Marcel 1980g es 49cm,Petrov Mila 1800g es 49cm vegul Petrov Méta 1705g es 47cm vel latta meg a napvilagot 18:06 perckor,csaszarmetszsessel.A babak jol vannak,es en is ;)nem talaltunk nekunk igazan tetszo hagyomanyosabb neveket,a Mila megtetszett igy egy l-el,mikor a Métát (Métinek es Mettinek becezzuk)meglattam,beleszerelmesedtem ebbe a nevbe es a kisfiunk is azert kapta egy l-el a nevet mer igy jobban illik a tesoi nevehez:)koszonjuk a sok segitseget,tovabbi szep napot mindenkinek:))

2015. szept. 9. 15:42
 25/28 anonim ***** válasza:

Gratulálok :)

#10-es voltam :)

2015. szept. 9. 19:16
 26/28 A kérdező kommentje:
Koszonjuk😘
2015. szept. 10. 16:46
 27/28 A kérdező kommentje:

már itthon vagyunk,szerencsére minden rendben,így nem kell a jövőhétig bent lenni-3 kis manó(balról jobbra-Méta,Mila és Marci) [link]

külön:)

Mila baba [link]

Méta baba [link]

és a kislegény Marcel baba [link] nagyon boldogok vagyunk♥♥♥

2015. szept. 26. 18:40
 28/28 A kérdező kommentje:

Marcihoz véletlen Métit linkeltem...

de itt a kisMarcikánk [link]

2015. szept. 26. 18:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!