Harmasikreim lesznek, nevvalasztasban kellene segitseg. Szerintetek?
Figyelt kérdés
Ketto kislany,egy kisfiu lakik a pocakbanEn Moni,a ferjem Marton,szeretnenk a babaknak is M betus neveket.Kisfiubol eddig a Mark,Marcell,Milan es Miron a befuto.Kislanybol a kivalasztottak Mira,Mia,Maja es Milla.A lanykaknak nem szeretnenk ilyen hasonlo neveket adni mint pl Mia-Mira,igy tanacstalanok vagyunk.Egyebjent inkabb a hagyomanyosabb neveket szeretjuk(pl a Maja az eleg kulfoldi)de M betusbol nincs ilyen://mit gondoltok?2015. aug. 18. 21:23
1/28 A kérdező kommentje:
bocsi a hibakert:/
2015. aug. 18. 21:25
2/28 anonim válasza:
fiúból nekem a Mátyás is tetszik, és szerintem a márton is nagyon szép. a listádból a Marcellra szavazok. Lányból a Mirella? Melinda? Mónika? Magda? Magdolna?
3/28 anonim válasza:
Milán-Mara-Mira
Marcell-Milla-Molli
Márk-Mirella-Mariann
4/28 anonim válasza:
A második író vagyok, azért mart ha már eldölt a picik neve azért írd meg. :)
5/28 anonim válasza:
Milla,Maja és Marcell
Ezek sztem nagyon szép nevek!
Jó babavárást!!! :)
7/28 anonim válasza:
Márk, Melinda, Martina
En ezeket adnam.
9/28 A kérdező kommentje:
koszonom a gyors valaszokat;)mindenkep megirom majd a babak nevet:)
2015. aug. 18. 22:03
10/28 anonim válasza:
más nem jöhet szóba?
Méta-Mila (egy l-lel) a lányoknak
Milán vagy Marcel (egy l-lel) a fiúnak
mondjuk, ha nekem ikerlányaim lennének, és M-betűs nevet kéne adni, akkor a Málna-Menta pároson elgondolkoznék :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!