Leesett az állam! Hármasikreim lesznek!?
ma voltunk ultrahangon..még mindig nem tértünk magunkhoz párommal..3 pici babánk lesz,
1 gyerkőcöt terveztünk egyébként egypetéjűek.
a hetedik hétben járok,
nagyon aggódom miattuk azért az anyaméhet nem arra találták ki hogy 3 gyerkőc legyen benne egyszerre, bár biztos koraszülöttek lesznek
a dokim előre közölte hogy császár lesz..
mondanátok vmi bíztatót, ha egyáltalán erre lehet vmi ésszerűt írni??!!!
A megszületésük után mi lesz... hajajajjj :)
Egyébként nyugi, minden rendben lesz. :)
Gratulálok!!!
Egypetéjű hármas ikrek, ez nagyon jó! Sajnos sok biztatót nem tudok mondani, mert biztos nagyon nehéz lesz az elején 3 babával! De az tuti, hogy nagyon boldog és büszke anyuka leszel!
Sok boldogságot nektek!
hűűűű, elhiszem, nekünk a 8. héten gondolták kettőnek, de kiderült, hogy csak a köldökzsinór lüktetése tűnt második szívhangnak. a férjem akkor majd megőrült az örömtől, de nekem csak az járt a fejemben, hogy hogyan fognak elférni?! elhiszem, hogy sokkolt, de gondolj arra, hogy nem lesz semmi baj! egy ismerős családban 1986-ban születtek négyes ikrek. korababák voltak ugyan, de tökéletesen nőttek, fejlődtek, pedig ennek 25 éve... azóta minden sokkal, de sokkal fejlettebb, vigyázni fognak rátok és nem lesz semmi baj!!! ügyesek lesztek! :)
23 hetes kismama
Gratula! :) tök jóó :) nyilván kis súlyúak lesznek, de szerintem ne aggódj az egészségük miatt, hamar összekapják magukat.
anyagilag fogjátok bírni? jó, mert így dok dolgot fognak tudni kozosen használni, nem kell mindenbol 3. fiúk v lányok?
örülök is meg nem is..
sajnos nem éppen nagy a lakásunk egy babát vártunk úgyhogy költöznünk kell ugyanis 1 nagy szobánk van összesen
úgy terveztük hogy velünk lesz a baba az ágyunk melletti rácsos kiságyában anyagilag meg...hát erről nem is tudok nyilatkozni gőzöm sincs mi lesz velünk
párom jól keres de én csak gyest fogok kapni ami elmegy majd mind a babákra,
szóval albérletbe kell mennünk hogy elférjünk
igaz még van "pár" hónapom még elmélkedni ezen..
azt még nem tudom hogy fiúk vagy lányok
amint írtam még csak a 7 dik hétben járok !
Gratulálok!:)
Én ismerek hármasikreket, teljesen egészségesek, bár ők is kicsit hamarabb születtek. De lássuk be, a körülményekhez képest a pár héttel előbb szülés megváltás lesz neked is. Nem minden koraszülöttnek lesz problémája. Úgyis csak akkor csinálják meg (ha más nem indokolja), ha érettek lesznek, nem lesz semmi baj.
Jó felkészülést kívánok a babavárásra, és kellemes terhességet, amennyire csak lehet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!