Mit jelenthet az, ha terhes vagyok (22 hetes) és pattanásos az állam? Azt hallottam, az állon lévő pattanás nőgyógyászati problémára utal. Kell aggódnom?
Figyelt kérdés
Vagy a hormonok miatt ez teljesen normális? A terhesség is egyfajta "nőgyógyászati probléma" a szervezet számára?2010. márc. 2. 11:31
1/6 anonim válasza:
Nem tudom hol hallottad azt, de szerintem marhaság, csak parakeltés. Megváltozott a hormonháztartásod, és kész, pattanásos lett az állad. Nem kell neki nagyobb dolgot tulajdonítani, mint ami...
2/6 anonim válasza:
Mkor terhes voltam, én is pattanásos ettem. A nőgyógyászom azt mondta, ha terhesség előtt nem voltam pattanásos, most meg igen, akkor Kisfiú lesz. És az is lett:-) Mondjuk már hamarabb megjelentek a pattanások, nem csak a 22. hétben...
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Inkább a pattanások helye miatt aggódtam, nem azért, mert pattanásos vagyok, az terhesség előtt is előfordult, de nem ennyire koncentráltan az államon. Az én babám ráadásul kislány. :-)
2010. márc. 2. 12:57
4/6 anonim válasza:
Azt mondják, ha az állon pattanás van, akkor a hormonokkal nem stimmel valami. És mivel terhes vagy, szerintem ez érthető.
5/6 anonim válasza:
Pontosan. :) A terhesség egy nőgyógy. probléma. :) Nem kell a tesztoszteronnak ide-oda esnie, mert nincs ciklikusság, nincs peteérés-mensi, így teret nyerhet a zsírosabb bőr, és a pattik is...
6/6 anonim válasza:
Észrevettem a kiírásokból, hogy sok sima bőrű nő lett a terhesség alatt pattanásos, másoknak (mint pl nekem) meg pont a terhesség alatt múlt el a pattanás és a zsíros bőr.
Nem kell ebből semmiféle problémára következtetni. Változik a testünk, és ennyi. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!