Leesett az állam! Hármasikreim lesznek!?
ma voltunk ultrahangon..még mindig nem tértünk magunkhoz párommal..3 pici babánk lesz,
1 gyerkőcöt terveztünk egyébként egypetéjűek.
a hetedik hétben járok,
nagyon aggódom miattuk azért az anyaméhet nem arra találták ki hogy 3 gyerkőc legyen benne egyszerre, bár biztos koraszülöttek lesznek
a dokim előre közölte hogy császár lesz..
mondanátok vmi bíztatót, ha egyáltalán erre lehet vmi ésszerűt írni??!!!
Nagyon sok boldogságot a minikhez, gratu:)
És ez mellé minden részvétem, nekem csak egy-egy bébim lett, a hajam tépem néha. Belegondolni se tudok a te jövődbe... Jujjjj:D Sok sikert, kitartást:)
Huha! Gratulálok! Szerintem ez fantasztikus! Persze biztos ijesztő is, de minden rendben lesz.
Ami az anyagiakat illeti, egyből nagycsaládosok lesztek, úgyhogy elég sok juttatást tudtok így igényelni, családi pótlék is gyermekenként jár, a családi adókedvezmény szintén, és azt már a terhesség 91. napjától igénybe is tudjátok venni, és a gyes is többszörösen jár,ikrek esetében annyi gyerek után, ahány iker születik. Legalábbis valahol azt olvastam, de majd a védőnőd biztos minden ilyesmiben tájékoztat.
Szóval mégegyszer gratulálok, erőt kitartást a terhességhez, és a későbbiekhez is. :)
Azért majd néha jelentkezhetnél, megírni, hogy mi újság, hogy vagytok, ilyesmi.
Gratulálok!!!!!
Nekem is hármasikreim vannak. 1 évesek. 2 lány és 1 fiú. (3 petéjűek).
36. héten császárral születtek, teljesen egészségesek.
Ha van kérdésed, nyugodtan írj, akár privátban is, szívesen válaszolok.
Ja,és nem voltunk a tévében :-)))
Kirendelt dadust vagy egyéb segítséget sem kaptunk sem az önkormányzattól, sem az "államtól", de megoldottuk.
èn írtam, hogy akár még a tv is megkereshet.
Szerintem a doki a minden 1000-ik hármasikret nem erre gondolta. gondolom itt arra gondol hogy 2 egypetéjü és 1 különpetéjü. ennek azért nagyobb a valószínüsége.
Bele gondoltál már hogy egy ilyen hámrasikrek mint a tieitek lesznek szó szerint az emberi test csodája? Vagy is egy életböl nem hogy kettö, de egy idöben három fele osztódik, és mindegyiknek lesz feje, keze, lába, vagy is az ami az én egyetlen bébimbe meg van az neked 3x lesz meg (pedig ti is csak egy-egy sejtet adtatok hozzá).
Hogy miért jó, ha nem is mutogatni, de egy hír erejéig szerepeltek a szülés után? Mert csodák ritkán vannak, és a világon rengetegen várnak babára akiknek egy ilyen csoda híra csak eröt nyújt hozzá.
Ez nagyon jó.Egybe le is tudjátok a gyerekeket.
Hát nem lesz egyszerű az biztos,de csak lesz segítséged!
4 gyerkőc anyukája
Nem akarok annyira előre szaladni,csak ha már szóba került: az anyasági támogatás fog gyerekenként járni,ez esetben 3x85500.-. Ebből mondjuk megveszitek a babakocsit:) A gyed nem több ikreseknek sem,csak a gyes, de az is max dupla-gyes, tehát mindegy hány iker születik. A családi jár gyerekenként,de ez ugyebár nem csak ikreknél van így...
"Az ikres,aki már gratulált itt Neked:)"
Gratulálok.
Mi nagyon akartunk babákat és nálam is 3 babát láttak elsőre, jöt az ijedség, kétségbeesés, hogy mit fogunk csinálni. (oké, hogy akarsz babát, na de nem hármat)Azután ott fent eldöntötték, hogy kettő legyen csak. És van két egészséges, örökmozgó fiam. Nem lesz egyszerű, de nekem a férjem reggeltől, estig dolgozik, így egész nap egyedül vagyok velük és már a 17. hónapnál járunk. Ha három baba, akkor az önkormányzattól igényelhetsz segítséget, szerintem ha erre van lehetőség ki kell használni a nagymamákat meg hétvégére. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!