Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Leesett az állam! Hármasikreim...

Leesett az állam! Hármasikreim lesznek!?

Figyelt kérdés

ma voltunk ultrahangon..még mindig nem tértünk magunkhoz párommal..3 pici babánk lesz,

1 gyerkőcöt terveztünk egyébként egypetéjűek.

a hetedik hétben járok,

nagyon aggódom miattuk azért az anyaméhet nem arra találták ki hogy 3 gyerkőc legyen benne egyszerre, bár biztos koraszülöttek lesznek

a dokim előre közölte hogy császár lesz..

mondanátok vmi bíztatót, ha egyáltalán erre lehet vmi ésszerűt írni??!!!

2012. jan. 17. 17:54
1 2 3 4 5 6
 21/54 A kérdező kommentje:

sziasztok

én nem igen fogom magam reklámozni a tvében

magánügy ez :)

egyébként természetes úton fogantak

azt mondta a doki hogy 1000 terhességből 1 végződik hármasikrekkel !

örülök neki de félek is egyben hogy mi lesz ha megszületnek hogy fogjuk ezt bírni idegileg meg anyagilag is..

2012. jan. 17. 19:10
 22/54 anonim ***** válasza:
Hát most nekem is leesett az állam GRATULÁLOK!!!!!!!!!!JÓ EGÉSZSÉGET NEKTEK!!!!:-):-)
2012. jan. 17. 19:11
 23/54 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem ez fantasztikus! Gratulálok!

A tv-t én lehet egy kis anyagi támogatásért cserébe bevállalnám. :)

2012. jan. 17. 19:16
 24/54 anonim ***** válasza:
Szia!Én is gratulálok,ez egyszerűen szuper.Van még pár hónap,hogy feldolgozzátok a dolgot.Az én ismerősömnek is októberben születtek meg a 3-as ikrei.33. héten magától indult meg,szilveszterre engedték Őket haza.1300-055g körüliek voltak.Hónapokkal korábban kórházba kellett feküdnie,sajnos ezzel nektek is biztos számolni kell,de úgy hiszem,ez nagyok kis áldozat,ahhoz képest mekkora csoda részesei lesztek és már vagytok.Szívből gratulálok még egyszer és minden jót.
2012. jan. 17. 19:21
 25/54 anonim ***** válasza:
Azztaa, gratula :)
2012. jan. 17. 19:33
 26/54 anonim ***** válasza:
85%

:))))))

Gratulálok!Uncsimék is hármasikrek.Kis súllyal születtek ugyan,de mindhárman egészséges erős felnőtt férfiak lettek!

2012. jan. 17. 20:20
 27/54 anonim ***** válasza:

Jaj Istenem!! GRATULÁLOK:):) nagyon nagyon sok egészséget, és nagyon vigyázz magatokra:):)

16 hkm

2012. jan. 17. 20:24
 28/54 anonim ***** válasza:
Gratulalok boldog baba varast kivanok neked es sok egeseget mindanyiotoknak!!!
2012. jan. 17. 20:26
 29/54 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez csodálatos!Biztos nagyon boldogok lesztek! És az is biztos, hogy rátok hatványozottabban figyelni fognak a kórházban, ebben biztos lehetsz!Nem lesz semmi baj!Gratulálok és soksok erőt kívánok nektek!11hkm
2012. jan. 17. 20:38
 30/54 anonim ***** válasza:
85%

Gratulálok! Ez csodálatos. Vigasztaló lehet az anyagiak terén: 91 napot betöltött várandóság esetén már jár a családi adókedvezmény 3 gyerkőc után. Abból szépen meg tudtok venni mindent. csak az orvosi igazolást kell bemutatni a munkáltatónál. Ha a férjed jól keres, így nyilván ő veszi igénybe és meg lehet érezni a különbséget.

Könnyű és boldog 9 kilenc hónapot( most már csak hetet és felet) kívánok.

2012. jan. 17. 21:11
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!