Leesett az állam! Hármasikreim lesznek!?
ma voltunk ultrahangon..még mindig nem tértünk magunkhoz párommal..3 pici babánk lesz,
1 gyerkőcöt terveztünk egyébként egypetéjűek.
a hetedik hétben járok,
nagyon aggódom miattuk azért az anyaméhet nem arra találták ki hogy 3 gyerkőc legyen benne egyszerre, bár biztos koraszülöttek lesznek
a dokim előre közölte hogy császár lesz..
mondanátok vmi bíztatót, ha egyáltalán erre lehet vmi ésszerűt írni??!!!
sziasztok
én nem igen fogom magam reklámozni a tvében
magánügy ez :)
egyébként természetes úton fogantak
azt mondta a doki hogy 1000 terhességből 1 végződik hármasikrekkel !
örülök neki de félek is egyben hogy mi lesz ha megszületnek hogy fogjuk ezt bírni idegileg meg anyagilag is..
Szerintem ez fantasztikus! Gratulálok!
A tv-t én lehet egy kis anyagi támogatásért cserébe bevállalnám. :)
:))))))
Gratulálok!Uncsimék is hármasikrek.Kis súllyal születtek ugyan,de mindhárman egészséges erős felnőtt férfiak lettek!
Jaj Istenem!! GRATULÁLOK:):) nagyon nagyon sok egészséget, és nagyon vigyázz magatokra:):)
16 hkm
Gratulálok! Ez csodálatos. Vigasztaló lehet az anyagiak terén: 91 napot betöltött várandóság esetén már jár a családi adókedvezmény 3 gyerkőc után. Abból szépen meg tudtok venni mindent. csak az orvosi igazolást kell bemutatni a munkáltatónál. Ha a férjed jól keres, így nyilván ő veszi igénybe és meg lehet érezni a különbséget.
Könnyű és boldog 9 kilenc hónapot( most már csak hetet és felet) kívánok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!