Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Leesett az állam! Hármasikreim...

Leesett az állam! Hármasikreim lesznek!?

Figyelt kérdés

ma voltunk ultrahangon..még mindig nem tértünk magunkhoz párommal..3 pici babánk lesz,

1 gyerkőcöt terveztünk egyébként egypetéjűek.

a hetedik hétben járok,

nagyon aggódom miattuk azért az anyaméhet nem arra találták ki hogy 3 gyerkőc legyen benne egyszerre, bár biztos koraszülöttek lesznek

a dokim előre közölte hogy császár lesz..

mondanátok vmi bíztatót, ha egyáltalán erre lehet vmi ésszerűt írni??!!!

2012. jan. 17. 17:54
1 2 3 4 5 6
 11/54 A kérdező kommentje:

örülök a sok válasznak írjatok még nyugodtan

csak én most lepihenek mert borzasztó hányingerem van

:/

2012. jan. 17. 18:16
 12/54 anonim ***** válasza:

Nagy gratula! Nekem "csak" kettes ikreim vannak,de azt bizton merem állítani,hogy ikresnek lenni nagyon jó! Na meg azt is,hogy az eleje nagyon nehéz lesz,én kettővel néha teljesen kiborultam,de aztán mindenért kárpótólnak!

A terhességgel pedig óvatosan,sajnos ez tényleg teher lesz,de ha vigyázol magatokra amennyire tőled telik,talán a sors is úgy akarja majd,hogy minden rendben legyen:)

Tájékoztass a további dolgokról! Jujj,akkor 3 egynemű:)))

Bár miből tudjátok,hogy egypetéjűek? Ilyenkor még azt sem olyan egyszerű megállapítani...

2012. jan. 17. 18:16
 13/54 anonim ***** válasza:
48%

nem is tudtam, h 3as ikrek is lehetnek egypetéjűek...

amugy gratulálok a kicsikhez!

egy kolganőm lombik programmal lett terhes, és 3as ikrei lettek. 2egyetéjű ikrek (ők teljesen egyformák) és egy 3ik.

én mindig vele példáulozok, ha ő meg tudta csinálni, akkor mi az nekem 2 gyerek kis korkülönbséggel.:)

amugy azt hiszem kb félidőnél be kellett feküdnie már, és összevarrták a méhszáját h el ne menjenek a babák nagyon idő elött. végül egy hónappal születtek meg elöbb a kiirthoz képest.

még valami, ilyenkor az állam 3as ikreknél kirendel egy dadust, aki napi 8órában segit az anyukának a kicsik körüli teendőkben- nem tudom meddig, talán fél éves korukig,de ebben nem vagyok biztos....persze csak ha igény van rá, és nem kell fizetni semmit érte a családnak. ennek járj utána ha aktuális lesz:)

hát, boldog babavárást, kitartás:))

2012. jan. 17. 18:19
 14/54 A kérdező kommentje:

semmi különös nincs benne a dokim szerint,

2 helyett 3 felé osztódtak., elég ritka de ez van

köszi a sok bíztatást amúgy

2012. jan. 17. 18:24
 15/54 anonim ***** válasza:

Úr Isten de jóóóó!Gratulálok és nagyon sok egészséget és boldogságot kívánok a picikhez!:)Én bár nem 3-as de ikreket szeretnék de sajna nálunk nem volt soha!:(

Azt megkérdezhetem hogy természetesen fogantak?Mármint nem lombik meg ilyesmi....

Még egyszer gratulálok!És ne aggódj biztos minden jól alakul majd!:)

2012. jan. 17. 18:26
 16/54 anonim ***** válasza:
85%

Lehetnek 3-es ikrek egypetéjüek, de nagyon ritka, ne lepödj meg ha egyszer csak megjelenik valamelyik tv, vagy a szülés után újságírok.

egypetéjü 3s ikrek nagyon ritka. ennél már csak az volt nagyobb szenzáció mikor egy nönek (nem rég szült, németország) két petéje termékenyült meg és mindegyik ketté vált, vagy is 2x egypetéjü ikrek születtek, erre is nagyon kevés az esély.

2012. jan. 17. 18:26
 17/54 anonim ***** válasza:
87%

Azt a mindenit!! Gratulálok!

Többet nem tudok írni, nekem egy szem fiam van, de 6 ördög lakik benne. :)

2012. jan. 17. 18:29
 18/54 anonim ***** válasza:

Szívből gratulálok nektek. 3 baba... Nekünk egy lesz nemsokára, és én így is tartok Tőle kicsit. Elhiszem, hogy Te is aggodsz. De a család és a barátok biztos fognak segíteni sokat. Ha megtudod a nemüket, akkor légyszives írj.

A testedet biztos megviseli majd, ahogy nő a pocakod, minél előbb menj el betegállományba, és pihenj már most amennyit csak tudsz! :)

Üdv: 35 hkm

2012. jan. 17. 18:41
 19/54 anonim ***** válasza:
92%
10-es válaszoló vagyok. Ha tényleg benne lesztek a tévében írd már ide ki , hogy mikor lesz a riport! De jó lenne látni!
2012. jan. 17. 18:50
 20/54 anonim ***** válasza:
Szívből gratulálok és sok erőt,kitartást,egészséget kívánok nektek!:))
2012. jan. 17. 19:09
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!