Kicsit tanácstalanok vagyunk a névválasztásban. Úgy
néz ki, hogy ismét fiúcskánk lesz. Nektek, hogy
tetszenek ezek a nevek?
Figyelt kérdés
Koleszár Zétény, Koleszár Gergő
Ha tévedett az ultrahang és mégis kislány: Koleszár Bíborka. Erra vonatkozóan is érdekel a véleményetek.
2011. febr. 3. 16:04
1/9 anonim válasza:
2. változat de inkább Gergely
szerintem a gergő csak kicsikorban aranyos egy mérnöknek már nem annyira.
a lánynevetek is elég egyedi ritka.
2011. febr. 3. 16:05
2/9 anonim válasza:
Nekem a Zétény nagyon nem tetszik, és egyre több van belőle. A Gergely sokkal jobban, és ezekből a nevekből legalább nem lesz sok az oviban.
A Bíborka szerintem szép, aranyos, és érdekes.
Nekem az is szempont lenne a névválasztásnál, hogy külföldön kimondható legyen.... ki tudja mit hoz az élet. És a Zétény nagyon nem ilyen.
2011. febr. 3. 16:07
3/9 anonim válasza:
Most olvasom az első választ..... Ja, hogy Gergő, úgy mint Gergő ?! Akkor az nagyon nem.... Csakis Gergely
2011. febr. 3. 16:08
4/9 anonim válasza:
Ha ez a két választás van, én Zétényt adnék neki:) Van egy Tétény nevű osztálytársam is. A Bíbirka nagyon nem tetszik, és a Gergő sem.
2011. febr. 3. 16:09
5/9 anonim válasza:
Inkább Gergő/Gergely. Viszont szerintem elég nehéz kimondani a vezetéknevet, és mivel mássalhangzóra végződik, én magánhangzóval kezdődő keresztnevet választanék.
2011. febr. 3. 16:20
6/9 anonim válasza:
Szia!
Lehet én vagyok az egyetlen válaszoló akinek mind a három név nagyon tetszik! A Zétény és a Bíborka különösen!:)
A lényeg, hogy olyan nevet válasszatok ami nektek tetszik!
Boldog baba várást!
2011. febr. 3. 16:32
7/9 anonim válasza:
Nekem egyik sem tetszik igazán.A Gergely egyáltalán nem,inkább Gergő.A Bíborka sem igazán.De ha Nektek ezek tetszenek akkor csak bátran :))
2011. febr. 3. 18:18
8/9 anonim válasza:
Zétény jobb. 30 évesen is. Bíborka névtől a hideg ráz. Kérdeztél,válaszoltam:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!