Irnátok fiuneveket? Tanácstalanok vagyunk
Figyelt kérdés
Lányt vártunk nagyon és akkor Sophie vagy Kata lett volna!Ehhez hasonló névajánlatokat várunk:D2011. febr. 9. 20:58
2/33 A kérdező kommentje:
Választani nem tudunk teeeeee ......
2011. febr. 9. 21:04
3/33 anonim válasza:
hát nem tudom mennyire lehet fiúnévre következtetni a lányeveitekből, írok olyanokat amiket az oviban hallok (ott dolgozom): Márk, Dominik, Merse, Álmos, Bendegúz, Ádám, Áron. Mi is szenvedünk vele egyébként, nekem szinte egyik fiúnév se tetszik, pedig április elsejéig dönteni kell:D
5/33 anonim válasza:
Hogy érted, hogy ehhez hasonlóakat?
Nekem ha fiam lesz, akkor Dávid lesz a neve.
7/33 anonim válasza:
Barnabás, Bence, Balázs, Bálint, Kristóf, Marcell, Márton, Viktor, Levente, Péter, Tibor, Tamás, Ottó, István, Vajk, Bendegúz, Zoltán, Zalán, Csaba, Csongor, Csanád, Zsombor, Zsolt, Zsigmond, Dániel, Dávid, Dominik, János, Márk, Áron, Ármin, Ádám, András, Andor, Róbert, Norbert, Ervin, Elek,Iván, Nándor, Szabolcs, Szilárd, Ludvig, Gábor, Géza, Sándor, Simon, Salamon, Xavér, Félix, Ferenc, Frigyes, György, Győző, Gyula, Krisztián, Álmos.. hirtelen ennyi. :)
Tetszik valamelyik?
8/33 A kérdező kommentje:
Hát ez a bajunk nekünk is hogy egyik se ragad meg minket:( A lányneveket ugy értettem hogy valami modern és normális nevet szeretnénk nem régies elavultat:)Köszönöm az eddigi válaszokat mindjárt végig nézzük a párommal:)
2011. febr. 9. 21:12
9/33 A kérdező kommentje:
Van már egy Bence kisfiam:D
2011. febr. 9. 21:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!