Irnátok fiuneveket? Tanácstalanok vagyunk
Szia! Mi is kislányt vártunk, volt is szép nevünk, aztán kiderült, hogy fiúcska :), lett is gond a névvel. 7.hónapig nem tudtuk, mi is legyen a neve, aztán apa felvetett kettőt: Sebestyén és Zsombor.
Zsombink lesz:)
38+6 hkm
Szia.Nekünk is van már egy kisfiúnk ő Armand,a tesó a pocakban is kisfiú,ő Arnold lesz:)
Üdv
Már írtam többször is, de még eszembe jutott egy pár:
Kamill, Lőrinc( nekem ez mostanában nagy kedvencem:)), Lázár, Egyed, Előd, Egon, Apor, Boldizsár, Dezső, Dénes, Domonkos, Döme, Maximilián, Gerzson, André, Andor, Tóbiás, Jácint, Jenő, Botond, Kolos, Ludvig, Móric, Nimród, Menyhért, Ödön, Örs, Pál, Richárd, Szaniszló, Ulászló, Tivadar, Zotmund. Remélem sikerül választani.
Egyébként mikorra várod a babát? :)
Nem baj hogy irtál már irjatok csak hátha valamelyik megfog:) Juni 16ra vagyok kiirva de szerintem május végén meglesz:) olyan nehéz a döntés igy hogy egyik se "tetszik"! Ráadásul hamarabb kell dönteni az apasági miatt:D
Köszönöm azoknak akik eddig irtak és még irjatok:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!