Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 37 hetesen bevállalnál 160...

37 hetesen bevállalnál 160 km-es autóutat? Aznap vissza is jönnél.

Figyelt kérdés
Pár órás programról van szó. Nagyon fontos lenne.Ki hogy vélekedik erről?
2015. jún. 11. 07:53
 1/9 anonim ***** válasza:
Igen. Ha gebasz van, akkor azonnal kocsiba lehet ülni és visszamenni a választott kórházba. Ha első gyerek, akkor vízelfolyás vagy görcsök esetén 2-3 óra belefér, hogy kórházig jusson az ember.
2015. jún. 11. 08:05
 2/9 anonim ***** válasza:
Ha zárt a méhszáj, simán. Én vonattal többet utaztam a 37. héten + a 36. hétig ingáztam oda-vissza naponta 180 km-t... minden nap.
2015. jún. 11. 08:05
 3/9 anonim ***** válasza:

Én igen. Elsőnél is nagyon jól voltam 37 hetesen, most a másodikkal vagyok 38 még most is simán mennék, csak legyen pisilde akkor nincs gondom :)

Orvossal mondjuk lehet egyeztetnék de ha jól vagy akkor sztem simán mehetsz. Ráadásul ha van is vmi "gyorsan" visszaér az ember. Max a csomagot készítsd össze.

2015. jún. 11. 08:24
 4/9 A kérdező kommentje:
Méhszáj kinyílt, méhnyak megrövidült és 80-as fájásokat mutat az nst. 25 perc alatt 5-ször ment fel. Sokan hülyének néznek. Én bírom, hisz az egész terhesség alatt dolgoztam. Régóta nyílt egyébként a méhszáj, pihenni nem volt lehetőségem, mégsem lett korababa szerencsére. Szóval én menni fogok, de kíváncsi voltam mások véleményére. Nem első baba.
2015. jún. 11. 08:45
 5/9 anonim ***** válasza:
igen...
2015. jún. 11. 09:01
 6/9 anonim ***** válasza:
Én biztos, hogy nem. Meleg van, àllandòan meg kell àllni pisilni, lòg a làbad egész nap a kocsiban ès jòl be fog dagadni. Szerintem a sok űlés màr a babànak is kényelmetlen.
2015. jún. 11. 10:18
 7/9 A kérdező kommentje:
A lábam nem dagad hálistennek.
2015. jún. 11. 10:18
 8/9 anonim ***** válasza:
én anno irtam, hogy 35 hetesen egyedul levezettem 1500 km-t majd vissza ugyanennyit.. terhesség alatt se és most sincs probléma a "pisiléssel" nm kellett megállnom 2 oránként pisilni, ráadásul a lábam se vizesedett, dagadt be. (vizesedni csak szulés után kezdett- kb. 3 napig tartott) 17 orás ut alatt 4szer állta meg. (ami más volt, mint elotte, hogy már 500 km után tok fáradt voltam, igazábol ezért is kellett megállnom ennyiszer)
2015. jún. 11. 10:33
 9/9 anonim ***** válasza:

Hát viszont így azért meggondolnám... kinyílt méhszájjal nem tesz jót az utazás szerintem...

2-es

2015. jún. 11. 11:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!