37 hetesen bevállalnál 160 km-es autóutat? Aznap vissza is jönnél.
Figyelt kérdés
Pár órás programról van szó. Nagyon fontos lenne.Ki hogy vélekedik erről?2015. jún. 11. 07:53
1/9 anonim válasza:
Igen. Ha gebasz van, akkor azonnal kocsiba lehet ülni és visszamenni a választott kórházba. Ha első gyerek, akkor vízelfolyás vagy görcsök esetén 2-3 óra belefér, hogy kórházig jusson az ember.
2/9 anonim válasza:
Ha zárt a méhszáj, simán. Én vonattal többet utaztam a 37. héten + a 36. hétig ingáztam oda-vissza naponta 180 km-t... minden nap.
3/9 anonim válasza:
Én igen. Elsőnél is nagyon jól voltam 37 hetesen, most a másodikkal vagyok 38 még most is simán mennék, csak legyen pisilde akkor nincs gondom :)
Orvossal mondjuk lehet egyeztetnék de ha jól vagy akkor sztem simán mehetsz. Ráadásul ha van is vmi "gyorsan" visszaér az ember. Max a csomagot készítsd össze.
4/9 A kérdező kommentje:
Méhszáj kinyílt, méhnyak megrövidült és 80-as fájásokat mutat az nst. 25 perc alatt 5-ször ment fel. Sokan hülyének néznek. Én bírom, hisz az egész terhesség alatt dolgoztam. Régóta nyílt egyébként a méhszáj, pihenni nem volt lehetőségem, mégsem lett korababa szerencsére. Szóval én menni fogok, de kíváncsi voltam mások véleményére. Nem első baba.
2015. jún. 11. 08:45
6/9 anonim válasza:
Én biztos, hogy nem. Meleg van, àllandòan meg kell àllni pisilni, lòg a làbad egész nap a kocsiban ès jòl be fog dagadni. Szerintem a sok űlés màr a babànak is kényelmetlen.
7/9 A kérdező kommentje:
A lábam nem dagad hálistennek.
2015. jún. 11. 10:18
8/9 anonim válasza:
én anno irtam, hogy 35 hetesen egyedul levezettem 1500 km-t majd vissza ugyanennyit.. terhesség alatt se és most sincs probléma a "pisiléssel" nm kellett megállnom 2 oránként pisilni, ráadásul a lábam se vizesedett, dagadt be. (vizesedni csak szulés után kezdett- kb. 3 napig tartott) 17 orás ut alatt 4szer állta meg. (ami más volt, mint elotte, hogy már 500 km után tok fáradt voltam, igazábol ezért is kellett megállnom ennyiszer)
9/9 anonim válasza:
Hát viszont így azért meggondolnám... kinyílt méhszájjal nem tesz jót az utazás szerintem...
2-es
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!