Bevállalnál egyedül egy babát?
Figyelt kérdés
Úgy értve, hogy teherbe esnél, de az apa egyértelműen "lelépne". Kort is írjatok, legyetek szívesek. Köszönöm2011. aug. 2. 21:09
1/24 anonim válasza:
Nem, nekem még férjjel is nagyon "tanulságos" vállalkozás :-(
30N
2/24 anonim válasza:
en 30 vagyok,elsot varom es nem volt hajdejo a kapcsim,amikor terhes lettem,szoval ugy va\llaltam be,hogy vele vagy nelkule,de megtartom.Biztos nehez,de ha baratno,rokonok segitenek,akkor megoldod.Azota javult sokat a kapcsolatunk egyebkent:)29hkm
3/24 anonim válasza:
Nem, mert tudom milyen így felnőni! 20L
4/24 A kérdező kommentje:
annyira szörnyű? Akkor inkább elvetetnéd?
2011. aug. 2. 21:26
6/24 anonim válasza:
így, hogy tudom, milyen, ha gyerekem van, és 34 vagyok, igen.
7/24 anonim válasza:
Hát, végeredményben minden nehézséget megér egy gyerek, de bazi nehéz lehet egyedül végigcsinálni!!!!
Nekem kettő van, most várom a harmadikat, és persze ők a legfontosabbak, de azért érezhetem ezt, mert van valaki, aki minden más problémát megold körülöttünk.
Az első gyerekem születése után nagyon csúnyán belezuhantam a depresszióba, ha nem lett volna Ő, akkor.. azt nem éltem volna túl.
Akkor 32 éves voltam.
8/24 anonim válasza:
25 éves 37 hetes kismami vagyok.mikor kiderült h babát várok pont szakítottunk a kedvesemmel, de úgy gondoltam lesz ami lesz a baba az enyém, apukával vagy nélküle de nekem kell! akkor még úgy gondoltam menni fog valahogy, de szerencsére aztán a baba újra összehozott minket, és így utólag visszaemlékezve nem bírtam volna egyedül, anyagilag is nagyon nehéz meg érzelmileg is. az alatt akis idő alatt amíg a terhesség elején külön voltunk jó érzés volt h lesz egy babám, de így nem ""csak"" babám van hanem családom ami nem jó érzés hanem Boldogság!
9/24 A kérdező kommentje:
Örülök neki, hogy Nálad így alakult!! :)))) Minden jót kívánok!
2011. aug. 2. 23:23
10/24 anonim válasza:
köszönöm! neked is hasonló jókat kívánok!!! vagy nagyon nagyon sok erőt a babához!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!