Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 30 hetesen be vállalhatok két...

30 hetesen be vállalhatok két és fél órás autóutat?

Figyelt kérdés
Holnap mennénk le a Balatonra,hogy találkozzunk a rokonomékkal,csak tőlünk ez két és fél órás autóutra van.Elmehetek szerintetek,vagy inkább ne mert baj lehet belőle?
2008. júl. 11. 13:22
 1/7 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem a kórház, ahol szülni fogok másfél órányira van autóval, és oda is rendszeresen járok. A szüleim is tök messze laknak, én még 4 órás autóutat is bevállalok, én is 30 hetes vagyok. Gyakrabban meg szoktunk állni a pisilések miatt, de amúgy szerintem nem ártalmas. Az is előfordult már, hogy én vezettem, szerintem ha nem vagy rosszul nem lehet bajod belőle.
2008. júl. 11. 13:25
 2/7 anonim ***** válasza:

Tegnap jöttem vissza Franciaországból, szintén autóval.

Semmi bajom nem lett. Neked sem lesz.

Szintén 30 hetes kismama

2008. júl. 11. 13:25
 3/7 anonim ***** válasza:

Szia! Én Békés megyéből, Vas megyébe készülök jövő héten, vonattal, úgyhogy én is elgondolkoztam rajta, hogy nem lesz-e gond belőle, de a dokim szerint mehetek, csak lehetőleg kényelmes és gyors vonattal.

25 hetes vagyok.

2008. júl. 11. 13:29
 4/7 anonim ***** válasza:
ez csak attól függ, te hogy érzed.fogod bírni az utazást?
2008. júl. 11. 13:39
 5/7 anonim ***** válasza:
en 26hetesen Irorszagbol Magyarorszagra mentem a parommal kb40 ora,pisilni es enni alltunk meg.32hetes kismama
2008. júl. 11. 14:10
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem nyugodtan bevállalhatod, hisz ha rendben van a baba, akkor nincs miért aggódnod. A szülés meg még hol van...:)))
2008. júl. 11. 18:20
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha jól vagy, simán.
2012. máj. 7. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!