Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Körömgombával vállalhatok...

Körömgombával vállalhatok terhességet?

Figyelt kérdés

Sajnos körömgombám van, de a babakérdés most lenne aktuális.

Lehet ez a magzatra káros hatással?

2011. máj. 1. 21:19
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
En pedig eletemben eloszor es azota legalabb is utoljara... terhesen eljaptam. A labamon egy kormomon jott elo, azt mondtakvaloszinuleg azert mert ilyenkor kevesbe vedett az ember. Borgyogyadz eltavolitotta azt a reszt es nailneer-rel kentem, meg teafaolajjal. Lenott szepen, szulesre rendben volt. Nem tudom neked milyen szintu, gyogyszert tilos szedni es egyes eros gomba ellenes koronlakkokra is ra van irva hnem lehet.
2011. máj. 1. 21:25
 2/18 anonim ***** válasza:
nekem évek óta van, nem lehet kikezelni, sajnos családivonás, nagymamám, apukám, nővérem mindenkinek van, összefügg a cukorbetegséggel, mivel a gombák a cukorból táplálkoznak szeretnek ilyen testben megtelepedni. most szültem meg a babót, teljesen egészséges, semmit nem ártott neki a körömgomba, igaz a 9 hónap alatt nem használtam semmit rá, sőt a magzatvédő vitaminoktól megerősödött a hajam, körmöm, így a gombásodás is csökkent, de még mindig van.
2011. máj. 1. 21:31
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Pedikűrös vagyok. Milyen gomba van a körmödön? Ha nem tudod, hogy néz ki? Honnan indul a köröm tövétől, vagy a végétől (ahol vágni szoktad)? Milyen a színe? sárgás, fehér, fekete vagy barna vékony csíkocskák? van-e alatta törmelék? az ha kiázik, büdi? Írd meg én meg küldöm a választ, hogy gyógyítsd gyógyszer nélkül. Ecetes vatta a legjobb egyébként az összes tipusra. Érdemes első alkalommal pedikűrössel elvékonyíttatni a körmöt, nehogy magadba kárt tegyél, így jobban tudod majd minden nap ecsetelgetni. Ettől még nyugodtan lehet babát vállalni. Tudod hány terhet nőnél láttam már, úgy, hogy nem is tudtak róla? És mindnek egészséges lett a babája :)
2011. máj. 1. 22:07
 4/18 anonim ***** válasza:
Sziasztok,ne haragudjatok,hogy kérdezek,de nekem is van és a pedikűrös válaszolót szeretném megkérni,hogy írja meg mivel lehetne megszabadulni tőle.Nekem több körmömön is van és szenvedek vele,mint a kutya,a köröm sárga és alatta törmelékes.Már a köröm levágásától is rettegek és állandóan halogatom,a körmöm karom szerűen benő a húsom alá.Nagyon-nagyon köszönöm,ha válaszolsz!!!
2011. máj. 2. 06:32
 5/18 anonim ***** válasza:

bocsi de én is a pediküröst kérdezném,nekem három körmöm van megvastagodva,csunya sárágs és törmelékes alul,tényleg undoritó.elsö terhességemnél irattam pont fel gyogyszert rá,másnap pozit teszteltem,azóta sem tudtam kikezeltetni,szoptattam és megint babám lesz.egyenlöre reszelem és lakkozom nyárra,de jó lenne megszabadulni töle de erre kb másfél évig semmi elélyem még.

kedves kérdezö! én is igy szültem a fiam,gyönyörü és egészséges lett,inkább most kell vigyázni vele nehogy elkapja tölem,én nem fürdök vele egy vizben,erre figyelek mert azt mondják ez nagyon fertözö.

2011. máj. 2. 12:29
 6/18 anonim ***** válasza:
A pedikűrös válaszát én is várnám.
2011. máj. 2. 15:03
 7/18 anonim ***** válasza:
Lemaradt az email: favik@freemail.hu
2011. máj. 2. 15:04
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

Persze, hogy vállalhatsz!!!

Ne azt a törölközőt használd a sunid törlésére, mint a lábadra, és csak zuhanyozz.

Én amióta tudom, h babát várok, még egyszer sem ültem bele a kádba, pedig nincs sem gombám sem másom!

Lazíts, semmi gond!!! :)

2011. máj. 2. 15:52
 9/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2011. máj. 2. 18:10
 10/18 A kérdező kommentje:

Kedves 3. válaszoló.

Sárga, megvastagodott volt a körmöm. canesproval leszedtem, de úgy látom, megint sárgán és vastagon nő vissza. Most éppen a canesten plust használom. A nagylábamujján barnás színű és mintha lenne benne fehér fonalszerű. Köszönöm előre is a választ.

2011. máj. 2. 18:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!