Leköttetnéd magad, vagy bevállalnál még egy gyereket?
Még 40 sem vagy, tehát a korod miatt annyira nem kell aggódnod. Anyagilag megtehetitek, ha te is vágysz még egy gyerekre, akkor vállaljátok be.
De ha én lennék a helyedben, én biztos megállnék mostmár, én a 4. baba után köttettem el magam.
Ha meg még nem vagy biztos a dologban, védekezzetek máshogy, a műtétet utólag is el lehet végeztetni.
Én sem köttetném el magam. Ha ennyi gyereket bevállaltál, akkor biztos nagy türelmed, és kitartásod van. Gondolom nem rögtön akartok próbálkozni. Lesz még időd eldönteni, hogy mit szeretnél. Még később megoldható, ha ugy döntessz nem akartok több gyerköcöt, de ha már egyszer elkötteted magad..
A korod miatt ne aggódj, szerintem bőven belefér még minimum 1 gyerek a jövőben. Van aki 40 évesen szüli az elsőt. :)
Semmikeppen se kottesd el magad.
Azert javaslom ezt, mert ha jol veszem ki a szavaidbol, akkor a ferjed nagyon szeretne meg gyereket, te meg nem vagy abban biztos, hogy nem szeretnel. Azaz ha ezt mondjuk aranyositani kell, akkor kb 3:1 aranyban szeretnetek. A ferjed igen, te felig igen, felig nem.
Az elkottetes meg egy olyan komoly dontes, amihez az aranynak 0:4-nek kell lennie, vagy legrosszabb esetben is 1:4-nek, kulonben nagy esellyel hamarosan megbanod.
Elvileg letezik visszaallito mutet, ha most elkotteted magad es megis szeretnetek babat, de az draga is es vagy sikerul, vagy nem, sok idegeskedes, stb. Felesleges.
En a korod miatt egyebkent nem aggodnek, 40 eves koromig en vallalnek gyermeket, nalam az a felso szabott hatar.
A csaszar miatt sem aggodnek, mert te is irod, hogy az utolso volt csaszar, ez a szules nem is biztos, hogy az lesz, de ha megis, akkor is csak a masodik, harom meg belefer, csak tenyleg jobb lesz varni 1-1,5 evet a kovetkezo baba elott. De meg akkor is 40 alatt leszel.
Anyagiak miatt sem kell aggodni.
A kerdes az, hogy erovel, turelemmel birnal-e harom pici gyerekkel, ket kamasszal es egy majdnem felnottel? Ha igen, akkor ez is egy pont a kovetkezo baba javara.
Nem reszletezem tovabb, de az biztos, hogyha most elkotteted magad, akkor a ferjed vagyanak eselyt sem adsz, remenye sem marad, nehogy ebbol gond legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!