Baj az, ha beágyazódás idején hosszabb autóutat tettem?
Ma vagyok a ciklusom 29. napján és pozitív lett a tesztem.
Baj az szerinttek, ha a ciklus 26. és 27. napján amikor még nem tudtam hogy van Baba tettünk egy hosszabb, 150 km oda és 150 km vissza autós kirándulást rokonokhoz?
Be tudott így ágyazódni normálisan a Bébike?
Köszi a válaszokat előre is! :)
Köszi, aranyosak vagytok nagyon!!!
Meg is nyugodtam!!! :)
szia!
én röpke 2500 km-t tettem meg :) és már a 38.hétben vagyok, nyuggiiiiii!!!! ;)
Köszönöm!!!! Tényleg nagyon kedvesek vagytok!!!!!!!!! :)
Már megnyugodtam és átadom magam a boldogságnak!!! :)
Egyáltalán nem baj. Én bikán ültem. Tudod az a mű bika, amin kapaszkodni kell. Sokszor leestem róla. Kék, zöld volt utána mind két combom. Járni nem tudtam egy hétig. Szóval nagyon rossz ötlet volt, de hát nyaraltunk. :-D
Aztán a nyaralásból hazamentünk és már nem is jött meg. Visszaszámoltam és pont akkor volt a beágyazódás. Utána is féltünk, hogy nehogy baj legyen, de én úgy voltam vele, hogy ha azt kibirta, akkor mindent kibír.
Úgyhogy nyugi!!
22 hetes kismami
Ja és azt még hozzáteszem, hogy több mint 3 évig vártunk rá. Két sikertelen inszem után jött össze spontán. Szóval amikor az ágyban feküdtem, semmit nem ért. De amikor szó szerint összetörte mindenem a bika, na akkor sikerült!!
Utolsó voltam
Kedves utolsó!!!
Gratulálik a Pocaklakótokhoz!!!!! :)
És köszi a megnyugtató storyt!!! :) Tényleg nagyon ügyes a Bébitek!!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!