Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Baj az, ha beágyazódás idején...

Baj az, ha beágyazódás idején hosszabb autóutat tettem?

Figyelt kérdés

Ma vagyok a ciklusom 29. napján és pozitív lett a tesztem.

Baj az szerinttek, ha a ciklus 26. és 27. napján amikor még nem tudtam hogy van Baba tettünk egy hosszabb, 150 km oda és 150 km vissza autós kirándulást rokonokhoz?

Be tudott így ágyazódni normálisan a Bébike?

Köszi a válaszokat előre is! :)

2011. nov. 28. 15:06
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Remélem, nem gondolod komolyan, hogy egy mezei autózás bármit is számít egy beágyazódásnál?
2011. nov. 28. 15:08
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Azért ennyire nem kell túlaggódni a dolgot...
2011. nov. 28. 15:15
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
A Bébike jól van köszöni, de ha te túlaggódod a dolgot, akkor már egyből nem lesztek olyan jól.
2011. nov. 28. 15:21
 4/12 A kérdező kommentje:

Köszi, aranyosak vagytok nagyon!!!

Meg is nyugodtam!!! :)

2011. nov. 28. 16:13
 5/12 anonim ***** válasza:

szia!

én röpke 2500 km-t tettem meg :) és már a 38.hétben vagyok, nyuggiiiiii!!!! ;)

2011. nov. 28. 16:15
 6/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm!!!! Tényleg nagyon kedvesek vagytok!!!!!!!!! :)

Már megnyugodtam és átadom magam a boldogságnak!!! :)

2011. nov. 28. 18:06
 7/12 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem baj. Én bikán ültem. Tudod az a mű bika, amin kapaszkodni kell. Sokszor leestem róla. Kék, zöld volt utána mind két combom. Járni nem tudtam egy hétig. Szóval nagyon rossz ötlet volt, de hát nyaraltunk. :-D

Aztán a nyaralásból hazamentünk és már nem is jött meg. Visszaszámoltam és pont akkor volt a beágyazódás. Utána is féltünk, hogy nehogy baj legyen, de én úgy voltam vele, hogy ha azt kibirta, akkor mindent kibír.

Úgyhogy nyugi!!

22 hetes kismami

2011. nov. 28. 18:08
 8/12 anonim ***** válasza:

Ja és azt még hozzáteszem, hogy több mint 3 évig vártunk rá. Két sikertelen inszem után jött össze spontán. Szóval amikor az ágyban feküdtem, semmit nem ért. De amikor szó szerint összetörte mindenem a bika, na akkor sikerült!!

Utolsó voltam

2011. nov. 28. 18:09
 9/12 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!!!

Gratulálik a Pocaklakótokhoz!!!!! :)

És köszi a megnyugtató storyt!!! :) Tényleg nagyon ügyes a Bébitek!!!! :)

2011. nov. 28. 18:23
 10/12 anonim ***** válasza:
Tényleg nagyon ügyes. Mert aki ott volt és végig nézte a bikagolásomat, annak hihetetlen, hogy megmaradt. De hát kapaszkodik szegénykém!! Neked is gratula a picihez és jó egészséget nektek!
2011. nov. 28. 19:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!