29 hetesen egy 4 órás autóutat bevállalhatok? (hajnalban 4 óra oda, este pedig szintén 4 óra vissza)
Figyelt kérdés
Javarészt autópályán, megállni elég ritkán lehet. Nem én vezetnék.2008. szept. 1. 17:08
1/5 anonim válasza:
szia! szerintem bevállalhatod, de azért fontos, hogy többször álljatok meg pihenni, kinyújtózkodni. de neked kell tudnod, hogy alapjáraton hogy érzed magad, de ha semmi gondod, akkor menj nyugodtan.
2/5 anonim válasza:
Ha minden rendben van a terhességedel(orvosilag),semmi akadája csak arra készülj fel hogy nagyon elzsibbad mindened ha nem tudsz kinyujtozni és a pisiléssel nem tudom hogy állsz mert azt sem jo sokáig tartogatni.De neked kell érezned hogy birni fogod-e,és a kiskönyvedet feltétlenül vidd magaddal!Jo utazást!
3/5 anonim válasza:
Telefont feltöltve és kiskönyvet vigyél, a biztonsági övre végig figyelj!
4/5 anonim válasza:
Nem kell szerintem megijedni a hosszu uttol. En 23 hetesen utaztam 1300km haza es ugyananyitt vissza 2 het mulva. Most 29 hetesen mentem 700km ert nyaralni satorozni es 30 hetesen jottunk vissza par hetesen ugyanugy 700 km-ert. Semmi gond nincs az utazassal. A lenyeg hogy donsd hatra az ulest addig amig nem lesz kenyelmes. Nekem meg a derekam is ki volt parnazva , szoval nagyon kenyelmes volt. Es fontos , hogy ha pisilni kell , meg kell allni. Ha nem akkor is 3 orankent legalabb 10 percre. Szaj ki az autobol, gugolgass setalj kicsit. Igy semmi gond nem lehet belole!!
5/5 anonim válasza:
Az elozo vagyok:
Meg van egy fontos dolog. Nekem van magzatvedo ovem. Nagyon fontos hogy az ov ne nyomja alul a pocidat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!