Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 29 hetesen egy 4 órás autóutat...

29 hetesen egy 4 órás autóutat bevállalhatok? (hajnalban 4 óra oda, este pedig szintén 4 óra vissza)

Figyelt kérdés
Javarészt autópályán, megállni elég ritkán lehet. Nem én vezetnék.
2008. szept. 1. 17:08
 1/5 anonim ***** válasza:
szia! szerintem bevállalhatod, de azért fontos, hogy többször álljatok meg pihenni, kinyújtózkodni. de neked kell tudnod, hogy alapjáraton hogy érzed magad, de ha semmi gondod, akkor menj nyugodtan.
2008. szept. 1. 17:10
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha minden rendben van a terhességedel(orvosilag),semmi akadája csak arra készülj fel hogy nagyon elzsibbad mindened ha nem tudsz kinyujtozni és a pisiléssel nem tudom hogy állsz mert azt sem jo sokáig tartogatni.De neked kell érezned hogy birni fogod-e,és a kiskönyvedet feltétlenül vidd magaddal!Jo utazást!
2008. szept. 1. 18:00
 3/5 anonim ***** válasza:
Telefont feltöltve és kiskönyvet vigyél, a biztonsági övre végig figyelj!
2008. szept. 1. 19:14
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem kell szerintem megijedni a hosszu uttol. En 23 hetesen utaztam 1300km haza es ugyananyitt vissza 2 het mulva. Most 29 hetesen mentem 700km ert nyaralni satorozni es 30 hetesen jottunk vissza par hetesen ugyanugy 700 km-ert. Semmi gond nincs az utazassal. A lenyeg hogy donsd hatra az ulest addig amig nem lesz kenyelmes. Nekem meg a derekam is ki volt parnazva , szoval nagyon kenyelmes volt. Es fontos , hogy ha pisilni kell , meg kell allni. Ha nem akkor is 3 orankent legalabb 10 percre. Szaj ki az autobol, gugolgass setalj kicsit. Igy semmi gond nem lehet belole!!
2008. szept. 1. 20:04
 5/5 anonim ***** válasza:

Az elozo vagyok:

Meg van egy fontos dolog. Nekem van magzatvedo ovem. Nagyon fontos hogy az ov ne nyomja alul a pocidat!

2008. szept. 1. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!