Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti hogy bírjátok terhesen a...

Ti hogy bírjátok terhesen a munkát? Nem vagytok estére fáradtak?

Figyelt kérdés
2015. jún. 1. 17:50
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Sosem voltam olyan aktív és pörgős mint abban a 9 hónapban. Úgy kellet ágyba tuszkolni magamat, mert pörögtem ezerrel.
2015. jún. 1. 17:52
 2/14 anonim ***** válasza:
Első babával agyon sajnáltam magam, most egy kisgyerek mellett és munka mellett nincs időm ilyesmire. Persze, fáradt vagyok, de az ember többet bír, mint amit magából kinéz.
2015. jún. 1. 18:01
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

en is ugy vagyok vele, mint az elso hozzaszolo. terhesseg elott napi szinten migrenem volt, utaltam munkaba jarni, reggel nem volt erom felkelni. most? a 8-ik honapot kezdem, reggel 7tol este 7ig megyek. nekem szerencsem van ...

kitartas!

2015. jún. 1. 18:01
 4/14 anonim ***** válasza:
Kérdező, mennyi idős terhes vagy?
2015. jún. 1. 18:50
 5/14 anonim ***** válasza:

Én bevallom őszintén, nagyon szarul. Főleg most, hogy itt a meleg. Még akkor is dupla hulla vagyok a nap végére, ha valamilyen okból eljövök korábban.

27hkm

stresszes irodai munka

2015. jún. 1. 18:51
 6/14 anonim ***** válasza:
Stresszes irodai munkám van nekem is, magát a melót egész jól bírtam, csak fizikailag fáradtam el, úgyhogy gyakran előfordult, hogy aludtam meló után 1-2 órát.
2015. jún. 1. 18:54
 7/14 A kérdező kommentje:
18 hetes vagyok
2015. jún. 1. 19:53
 8/14 anonim ***** válasza:
Az elsőnél végig dolgoztam (szintén stresszes ügyfeles irodai meló) szeptemberben szültem, tehát végig 40 fok volt...imádtam munkába járni, pedig nagyon vizes volt a lábam! Fitt voltam minden körülményhez képest. Most 2-3 héten belül szülök, a nagy fiam is pici még, és bár itthon vagyok vele, és nincs is meleg rettenetesen fáradt vagyok! Eddig akármit dolgoztam, semmi nem terhelt le annyira mint a gyerekem itthon! :) Azt gondoltam végre egy nyugisabb/pihisebb várandósság hamár az elsőt végig robotoltam...hát sokkal rosszabb most!
2015. jún. 1. 22:43
 9/14 anonim ***** válasza:
17. hétben vagyok. Napközben jól vagyok, de késő délutánra elfáradok, van, hogy 5-re hazamegyek, és alszok vagy egy fél-egy órát.
2015. jún. 2. 09:23
 10/14 anonim ***** válasza:
Azt hittem egész jól bírom, bár a 9 órás fizikai munkám után kB semmire sem volt erőm. Még egy hónapot terveztem dolgozni, de találtak egy hematòmát és így be kellett fejeznem. Aki nem bírja a munkát, az gyorsan menjen tp-re, mert jelez a szervezet! Előzd meg inkább! Az ülő munka nem gáz, a stressztől ritkán esik le a méhlepény, 10 kiló emelgetéstől viszont annál inkább!
2015. jún. 2. 15:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!