Ti hogy bírjátok terhesen a munkát? Nem vagytok estére fáradtak?
Figyelt kérdés
2015. jún. 1. 17:50
1/14 anonim válasza:
Sosem voltam olyan aktív és pörgős mint abban a 9 hónapban. Úgy kellet ágyba tuszkolni magamat, mert pörögtem ezerrel.
2/14 anonim válasza:
Első babával agyon sajnáltam magam, most egy kisgyerek mellett és munka mellett nincs időm ilyesmire. Persze, fáradt vagyok, de az ember többet bír, mint amit magából kinéz.
3/14 anonim válasza:
en is ugy vagyok vele, mint az elso hozzaszolo. terhesseg elott napi szinten migrenem volt, utaltam munkaba jarni, reggel nem volt erom felkelni. most? a 8-ik honapot kezdem, reggel 7tol este 7ig megyek. nekem szerencsem van ...
kitartas!
4/14 anonim válasza:
Kérdező, mennyi idős terhes vagy?
5/14 anonim válasza:
Én bevallom őszintén, nagyon szarul. Főleg most, hogy itt a meleg. Még akkor is dupla hulla vagyok a nap végére, ha valamilyen okból eljövök korábban.
27hkm
stresszes irodai munka
6/14 anonim válasza:
Stresszes irodai munkám van nekem is, magát a melót egész jól bírtam, csak fizikailag fáradtam el, úgyhogy gyakran előfordult, hogy aludtam meló után 1-2 órát.
7/14 A kérdező kommentje:
18 hetes vagyok
2015. jún. 1. 19:53
8/14 anonim válasza:
Az elsőnél végig dolgoztam (szintén stresszes ügyfeles irodai meló) szeptemberben szültem, tehát végig 40 fok volt...imádtam munkába járni, pedig nagyon vizes volt a lábam! Fitt voltam minden körülményhez képest. Most 2-3 héten belül szülök, a nagy fiam is pici még, és bár itthon vagyok vele, és nincs is meleg rettenetesen fáradt vagyok! Eddig akármit dolgoztam, semmi nem terhelt le annyira mint a gyerekem itthon! :) Azt gondoltam végre egy nyugisabb/pihisebb várandósság hamár az elsőt végig robotoltam...hát sokkal rosszabb most!
9/14 anonim válasza:
17. hétben vagyok. Napközben jól vagyok, de késő délutánra elfáradok, van, hogy 5-re hazamegyek, és alszok vagy egy fél-egy órát.
10/14 anonim válasza:
Azt hittem egész jól bírom, bár a 9 órás fizikai munkám után kB semmire sem volt erőm. Még egy hónapot terveztem dolgozni, de találtak egy hematòmát és így be kellett fejeznem. Aki nem bírja a munkát, az gyorsan menjen tp-re, mert jelez a szervezet! Előzd meg inkább! Az ülő munka nem gáz, a stressztől ritkán esik le a méhlepény, 10 kiló emelgetéstől viszont annál inkább!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!