Hogy birjatok a "nagy" mellett terhesen?
Figyelt kérdés
Foleg akik javareszt egyedul vannak a gyerkoccel. Nekem egy 15 honapos lanyom van, aki most kezd nagyon akaratos, hisztis lenni, de mindezek mellett bujos is. Idegileg nehezen birom a hisztik kezeleset, sokat idegeskedek is. Mennyire hat ez ki a kistesora? Jelenleg 11+5 hetes vagyok. Emelni sem emelhetek, nem egyszeru ez sem, mert meg a nagy sem olyan nagy. Hogyan oldottatok meg ezeket a dolgokat? Es hogyan kezeltetek a hisztiket? Ti is idegeskedtetek terhessegetek alatt? Meg ugye mondanom sem kell h sokat kell mennem utana a lakasban is, hajolgatnom is kell a jatekokert ha pl. bedobja oket a kanape moge. Ezek a dolgok nem artanak egy egeszseges terhessegnek ugye? Amikor az elsovel voltam terhes, minden olyan szep es jo volt, nyugodt voltam. De most...2014. nov. 17. 09:38
1/4 A kérdező kommentje:
Tudom h a hormonok is kozrejatszanak, de ez nem nyugtat meg engem. Pedig szedek b vitamint is es magneziumot is.
2014. nov. 17. 09:40
2/4 anonim válasza:
Szia. Tudom miről beszélsz :) Az én nagy manóm 14 hónapos, a pocaklakó pedig 25 hetes. Szinte mindig egyedül vagyunk, mert apa sokat dolgozik, hogy jó legyen. Sokszor hétvégén is. Anyumék messze vannak. Anyósom meg magával van elfoglalva, meg este 6. ig dolgozik, mikor a nagylány megy aludni. Még jó, hogy reggel 5. ig alszik. Ami nagyon jó. Na, de napközben :) A kedvenc szavam a nem, nem szabad, nono. :) Az emelgetés a legrosszabb, elvárja, hogy néha kézen is legyen. Mindig attól félek, nehogy legyen valami. Kitartást! :)
3/4 anonim válasza:
Bocsi kihagytam, hogy néha úgy érzem robbanok, mindenre egyedül vagyok. A másik, hogy nem tudok pihenni mikor szeretnék. Néha nagyon jól esne. :) Majd pár év múlva túl leszünk rajta, és akkor minden jó lesz. :)
4/4 A kérdező kommentje:
Koszi h valaszoltal! Gratulalok a babahoz! :) Szerencsere az en lanyom is atalussza az ejszakat, igy azzal nincs gond. Ami napkozben zajlik, na az neha egy remalom. :/ Nem tudom mi lelte, de ahogy viselkedik, keptelenseg h nyugodt maradjak. Persze egybol a pocaklakora gondolok es gyorsan lenyugszok. Amilyen hirtelenseggel jon az idegeskedes, olyan hirtelen nyugszom is meg. Csak utana olyan buntudatom van mindketto mitt. :(
A masik meg az h altatas alatt van mikor izeg-mozog rendesen es utana kell sokszor ugranom h nehogy leessen az agyrol. Remelem ez nem megterhelo. Arrol nem is beszelve amikor a hasamat talalja el...
2014. nov. 17. 11:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!