Hogy viselitek második terhességeteket az elsőszülött gyermeke mellett? Hogy bírjátok idegileg?
15 hetes vagyok második babával. Most már kezdek kicsit jobban lenni (eddig nagyon megviselt a rosszullét). Idegileg viszont totál ki vagyok! Nagyon hamar elveszítem a fejem.....22 hónapos kisfiam próbálgatja a határait.... Sokszor van, hogy kiabálok vele, nincs hozzá türelmem! Utána persze megbánom és dühös is vagyok magamra....Nagyon megijedek ilyenkor, hogy hogy fogom bírni majd kettővel???!!! Mit gondoltok...????
Előre is köszönöm a tapasztalatokat, véleményeket, tanácsokat!
Úgy emlékszem én is voltam "idegbeteg" anno de aztán a II. trimeszterben már jobb lett kicsit.
neked is nemsokára elmúlik főleg hogy leköt majd a kelengyeválogatás amibe bevonhatod a tesót is .
fogod bírni ha lesz segitséged . ne légy mártír szólj és lesz aki segít .
Én is így voltam, igaz a lányom ekkor még csak 16 hónapos volt, de nekem is a 10-15. hétig volt kicsit rosszabb a helyzet.
Most hogy már 23 hetes vagyok,visszaállt minden a régi kerékvágásba, hamarabb fáradok talán,de amúgy minden rendben van!!!
És hidd el menni fog:):):)
Én nagyon nehezen viseltem a terhességet az utsó 3 hónapot kórházban is töltöttem, sajna. A lányomhoz semmi türelmem nem volt ne tudd meg a kórházban milyen lelkifurdalásom volt.
Holnap lesz 3 hetes a kisfiam de sokkal könnyebb így mint terhesen volt. Jó néha elszakad a cérna de sokkal könnyebb hogy már megvan a kicsi drágaságom.Nem 1szerű 2 gyerekkel de olyan büszke vagyok rájuk hogy ez mindent felülír, pedig csak 1 hétig volt itthon a férjem azóta egyedül nyomom.
Érdekes, nekem az első és a második trimeszterben mintha kivasalták volna az idegeimet, egyáltalán nem húzott fel semmi, még az sem, ami alapból idegesített volna.
Na de most a harmadikban...minden, de minden idegesít, pattanásig feszültek az idegeim, elég egy félreértett rossz szó, és ugrok rá azonnal.
Sajnos a fiammal is türelmetlenebb vagyok kicsit, bár még vele a legkevésbé, de a környezetem többi tagját nem kímélem, és persze tudom, hogy sokszor nincs igazam, de nem tudok mit tenni ellene. De már lassan vége...most tartok a 36. hétnél :).
Köszönöm a válaszokat! Továbbra is rosszul érzem magam, rossz a közérzetem és sokat kiabálok szegény kisfiammal, pedig, néha oktalanul )-:! Úgy érzem sokszor nem vagyok önmagam. Megőrjít a hányinger és az, hogy nincs kedvem, se energiám semmihez szinte!!!!
Kitartást kívánok én is mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!