Első trimeszterben járó kismamik ti élvezitek a terhességeteket?
Én mindig azt számolom, hogy hány hét, nap van még hátra a következő uh-ig, ugye minden rendben van-e? Nem élném túl ha valami baj történne. Erre vágytam, hogy babám legyen, ráadásul kettőt is kaptam az élettől, nagyon szeretném ha problémamentes terhessége és szülésem lenne és csak erre tudok gondolni.
Már eltelt a terhességem 1/4-de, gyorsan telik az idő ha a heteket nézem, de ha a következő uh időpontját akkor iszonyatosan lassan.
Annyiban ki tudom élvezni a dolgot, hogy kismama ruhákat már vásárolgatok, vettem szívhangfigyelőt és szoptatós párnát is, a babakelengye listát is megírtam, neveket is választottam, nem tudom mivel köthetném le magam ebben a 2 és fél hétben.
Ti hogy vagytok ezzel? Nem szörnyű a várakozás a következő ultrahangig?
10+5 km
Igen szörnyű a várakozás, pláne, mert 7 évig tartott, mire eljutottunk idáig. Még semmit nem vettem, csütörtökön megyek UH-ra, talán majd utána.
10+1 hkm
Szia!
Én 10+6 napos vagyok.és én is türelmetlen:-))már használod a szívhanghallgatót?nem csak a 16ik héttől lehet hallani.mert ha nem én is vennék már.melyik fajta van neked?
Én nem az uh miatt izgulok,hanem borzalmasan rosszul vagyok, ráadásul van már egy nagyobb gyerek is, szóval nagyon rosszul viselem. Nagyon nem élvezem,de előzőleg sem szerettem a terhességet,pedig problémamentes volt.
7 hetes vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!