Az első trimeszterben bármikor elkezdődhetnek a rosszullétek? 6+4 vagyok, eddig minden ok, (előző terhességeimnél sem volt semmi bajom), de ma?
A mai nap folyamán már legalább ötödszörre tör rám,émelygek,öklendezek,hányni nem hányok,csak a szememből is folyik a könny,de végülis nincs semmi,csak kb fél óráig nagyon rossz a gyomrom,aztán elmúlik,majd egyszercsak megint előjön minden ok nélkül.Lehet most nem úszom meg? :D
Gyomorrontás tuti nincs,mert egész nap éhes vagyok,eszek is rendesen,amikor épp nem vagyok rosszul.Ilyen lenne a rosszullét?És lehetséges,hogy csak majdnem 7 hetesen kezdődik? :O
Én 8 hetes vagyok, kb 1 hete öklendezek mikor tisztába teszem a kisfiamat. Szegény nem tudja mi bajom, de jókat röhög rajtam. :)
A nagyobbik pedig azt kérdezi, hogy jaj anya beteg vagy? :)
Nálam kb mindegyik terhességnél ennyi idősen kezdődött, kimondott reggeli rosszullétem nem volt egyiknél sem, viszont a szagoktól való öklendezés egész a szülésig megmaradt. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!