A párommal azt terveztük régen hogy mikor szülni fog én is ott leszek de mostmár nem akarja mit csináljak? Mert én nagyon szeretnék ott lenni mikor megszüli a elsőszülött gyermekünket mi lehet az oka hogy mostmár így meggondolta magát?
Én is attól félnék, hogy onnan kezdve nem tudna a párom úgy nézni a testemre, hogy ne a szülés jutna eszébe az összes trutyival együtt...
És ez nem alaptalan félelem.
A múltkor írt egy srác, menzesz alatt szexeltek és azóta ha a szexre gondol, mindig az a látvány jut eszébe és az undor. Szerintem annyi a szexuális életüknek és a kapcsolatuknak.
Szia.
A férjem bennt volt velem is az elsö perctöl az utolsóig.38 órát kinlódtam.Nem is tudom mit csináltam volna nélküle.Ö vágta el a köldökzsinórt.Pedig azt mondta ö nem fogja... :)
A 2.babánál egyedül voltam,mert ö miután engem bevittek éjjl3 kor vitte haza a lányomat.(2 éves volt)
Semi gondunk a szexel....
sokan egyedül akarják csinálni....Nekem eszem ágába sem volt.
Szerintem még ö is meggondolja magát.Pláne ha tudja,hogy egyedül kellene lennie több órán keresztül......
Ezeket a válaszokat mutasd meg neki is!!!
Mennyi idös terhes??Lehet,hogy csak ideges,mami teljesen normális.
Tiszteletben kell tartani az ö akaratát.
Gyere be velem:)! nálunk meg apácska nem akar bent lenni:(!
hány hetes a párod? Lehet majd még meggondolja magát, lehet pont a szülőszobán, fog majd keresni hogy hol vagy?! NE keseredj el, ülj le vele beszélgetni hogy miért változtatta meg a véleményét...?!
24 hetes pocis
még meggondolhatja!:) én sem akartam eleinte, hogy benn legyek mikor szülök, de aztán rájöttem, hogy egyedül kell lennem idegenekkel ilyen kiszolgáltatott helyzetben, bepánikoltam, így megbeszéltük, hogy mégis bejön.
22/L 28 hetes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!