A párommal azt terveztük régen hogy mikor szülni fog én is ott leszek de mostmár nem akarja mit csináljak? Mert én nagyon szeretnék ott lenni mikor megszüli a elsőszülött gyermekünket mi lehet az oka hogy mostmár így meggondolta magát?
Én a félrjemmel vajúdtam és szültem három hónapja, és remek volt együtt családdá válni a szülőszobán.
A sógornőm ellenben nem akart apás szülést, mert hogy a férje ne lássa már őt "úgy". Végül 12 órát vajúdott végig háromperces, baromi erős fájásokkal, de nagyon lassan tágult. Időnként megnézték, egyébként a kutya se törődöttvele. Na, akkor nagyopn jól jött, hogy mégis bement és ott volt vele a férje, nem volt egyerül, idegenek között. Volt, aki időnként szólt a nővérnek, szülésznőnek stb, ha történt valami.
Szerintem mindenképpen fontos, hogy a szülő nő ne legyen egyedül, kiszolgáltatva ismeretlen embereknek. Hogy ki van vele, az mindegy: anyja, testvére, barátnő, dúla, mostanában divat az édesapa. De sosem volt olyan, hogy egyedül, idegenek között szüljön egy nő. Ez egyszerűen természetellenes.
MEG VAN BABA 27-ÉN SZÜLETETT DÉLBEN. ÉS EGGYÜTT VOLTUNK EZ SZÁMOMRA A LEGNAGYOBB BOLDOGSÁG.
MÉG 1X KÖSZI SZÉPEN A VÁLASZOKAT.
Na gratulálok!!
Akkor minden jól ment.Hosszú volt??Mennyi idö alatt született meg??
2 gyerekes anyuka.
Igaz nő vagyok és szültem már két gyereket, de én ha a Te helyedben lennék biztos, hogy ezt csinálnám:
mond meg neki, hogy szívesen mellette lennél, neked nagyon jó érzés lenne, ha legalább a jelenléteddel kivehetnéd a részed a szülésből, ennek ellenére ha neki így jó, természetesen elfogadod. De Te ott leszel kint a folyosón, és ha meggondolná magát csak szóljon nyugodtan. Szerintem meg fogja magát gondolni az első fájás után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!