18 hetes terhes vagyok és még semmit nem híztam a hasamon se látszódik hogy babát várok, az orvosom szerint már híznom kellene pedig eszem ugyanúgy mint régen szerintetek is baj hogy nem híztam nálatok hogy volt?
Szia!
Én 19 hetes vagyok, de még én sem híztam!
Sem a doki, sem a védőnő nem nem szólt egy szót sem!
Ha a Babának tökéletesek a méretei, akkor miért kellene híznunk? :)
Szerintem örüljünk, hogy ilyen szerencsések vagyunk ;)
További boldog babavárást kívánok!
Híznod kéne??? Nem vagyunk egyformák!
Nálam a 23 héten jelent meg az első plusz kiló, a hasam a 24 héten kezdett el látszani. Igaz, hogy nem gyakori az ilyen eset, de létező dolog.
37h km
Én akkortájt kezdtem hízni.Amíg a baba megfelelően gyarapszik,és mindene rendben van,addig nincs olyan,hogy kell.
Amúgy ezt nagyon szeretem orvosoknál,védőnőknél,ha hízol az a baj,ha nem,akkor az...
Nyugi, engem meg mindig úgy enged el az orvosom, hogy "nem hízunk, nem szedünk gyógyszert!". Legutóbb a 18 hetes UH után is ezt mondta.
Egyébként én kb. 6 kilót fogytam és most kb 1 hete (20. héten) kezdett ebből visszajönni 1 kiló.
A baba elveszi, ami neki kell és amíg szépen nő, addig nincs gond!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!