Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamik akiket elhagytak...

Kismamik akiket elhagytak terhesen, hogy bírjátok ki egyedül? Mennyi idős terhesek voltatok akkor? Miért ment el a párotok? Visszavárjátok?

Figyelt kérdés
2009. jún. 6. 07:51
 1/5 anonim ***** válasza:
Az enyem hosszu tortenet. Kulfoldon laktunk, en haza jottem szulni, o is jott a szulesre, nagyon boldog volt mindvegig, nagyon vagyott a kislanyunkra. A szulest kovetoen par napra vissza kellett menjen. Interneten tartottuk a kapcsoltatot, kameraval mindennap meg kellett mutassam neki a lanyat..torodott vele es velem is. Aztan idokozben kiderult hogy egy csajnal lakik. Vegul ki is szedtem belole, hogy igaz es erre azt mondja semmi kozom..stb. Az ember ugy tud megvaltozni pillanatokon belul hogy nehez elhinni. En nem ezt az embert ismertem meg. Most fel eves es ket hetes a babam es eloben csak 1-3 naposan latta.Penzt nem kuld, semmit. Szuleimnel lakok most, anyagilag meg megvagyunk, van kis felretett penzem szerencsere, segitseg nem sok mivel anyum kulfoldon dolgozik, apum meg itthon.Egyedul vagyok elegge de a lanyom karpotol mindent. Vagyok olyan rendes hogy szobaallok az apaval es kuldok neha kepet a babamrol de nem szeretnem vissza ot, pedig most o vissza jonne hozzam. Sokat jarunk ki kertbe, retre baratokkal vagy nelkul, en igy is boldog vagyok hogy vegre van egy gyerekem,5 eve vartam ra,mar azt hittem nem is lehet. Mindent megadok neki amit csak kaphat, amit ket szulo egyben adhat. Ki tudja, majd par ev mulva lessz egy rendes apukaja..
2009. jún. 6. 08:29
 2/5 A kérdező kommentje:
DE JÓ NEKED HOGY VISSZAMENNE,REMÉLEM HOZZÁNK IS VISSZA FOG MAJD JÖNNI,MONDJUK ÉN MÉG NEM SZÜLTEM MEG,MAJD OKTÓBERBEN.HA NEM JÖN VISSZA AKKOR PEDIG REMÉLEM GYORSAN KISZERETEK BELŐLE,MERT MOST NAGYON FÁJ HOGY IGY KÉPES VOLT ELHAGYNI.
2009. jún. 6. 08:48
 3/5 anonim ***** válasza:

engem nem elhagytak,hanem én hagytam el a párom.Sajnos az utóbbi időben rengeteget veszekedtünk,úgy éreztem nem figyel rám és nem érdekli a közös babánk.Eléggé problémás a terhességem,ő meg ha megemlítettem,hogy hol fáj,mi éppen a baj mindig azzal jött hogy ne nyavajogjak már mindenen.Rettentően szükségem lett volna rá,hogy érezzem fontos vagyok neki.De sajnos hónapokig nem változott semmi.Egy nagy vita után úgy döntöttem hazaköltözöm a szüleimhez.Ez 2 hete volt.

Azóta minden nap beszélünk telefonon.És nagyon hiányzik.Beláttam hogy én sem vagyok tökéletes,ennek ellenére szeretem,és azt mondja ő is.Most úgy érzem változott valami benne is.Holnap találkozunk,és megbeszélünk mindent,remélem vita nélkül.Szükségem van rá és a babának is.Nem szeretném apa nélkül felnevelni,de ha semmi nem változik kényzelen leszek.Tartozom magunknak és a babának is,hogy mégegyszer megpróbálom.Te se keseredj el.Az elején nagyon nehéz,nem látsz kiutat de ha a család melletted áll nem lesz semmi baj.Lesz egy csodálatos gyermeked akinek szüksége van rád,és ez legyen most a legfontosabb.Ha nem látja be a párod hogy hibázott,nem érdemel meg téged,sem a babátokat.

2009. jún. 6. 09:43
 4/5 anonim ***** válasza:

Az én esetem nem pont elhagyás, de ugyanúgy az egyedüllétről szól, mint a kérdezőjé. A párom aznap, mikor kiderült, hogy terhes vagyok, meghalt egy autóbalesetben. A nőgyógyásznál még együtt voltunk, este pedig összeütközött egy kamionnal az M3-ason. Persze az egy pillanatig se volt kérdés, hogy megtartom a gyereket. Most vagyok 12 hetes terhes, és nagyon nehéz. Minden nap sírok, de próbálok erős lenni a baba miatt. Igyekszem csak a jó dolgokra gondolni, hogy lesz egy gyerekem, és mennyi örömet fog majd okozni. Arra gondolok, majd csak lesz valahogy.

Szerintem ha ilyen gerinctelen a férfi, hogy állapotosan elhagy, akkor nem is érdemel meg titeket. De lehet, ahogy meglátja a gyerekét, teljesen ellágyul. De azt se felejtsd el, hogy inkább neveld egyedül a gyereket, mint egy rossz apa mellett, egy feszültségekkel teli kapcsolatban.

Fel a fejjel, remélem hamarosan jóra fordulnak a dolgaid.

2009. jún. 7. 01:31
 5/5 anonim válasza:
en nalam mashogy vann en hagytam el a paromat es az egy eves kisfiamat is de mart megbantam nagyon most visza szertnem kapni tudom nagy hibat követem ell mert egy gyerek nem tehet semiröl fiatal voltam es tapasztalatlan menyi eselyem vann arra hogy nekem itelje a birosag?
2010. júl. 11. 03:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!