Kismamik akiket elhagytak terhesen, hogy bírjátok ki egyedül? Mennyi idős terhesek voltatok akkor? Miért ment el a párotok? Visszavárjátok?
engem nem elhagytak,hanem én hagytam el a párom.Sajnos az utóbbi időben rengeteget veszekedtünk,úgy éreztem nem figyel rám és nem érdekli a közös babánk.Eléggé problémás a terhességem,ő meg ha megemlítettem,hogy hol fáj,mi éppen a baj mindig azzal jött hogy ne nyavajogjak már mindenen.Rettentően szükségem lett volna rá,hogy érezzem fontos vagyok neki.De sajnos hónapokig nem változott semmi.Egy nagy vita után úgy döntöttem hazaköltözöm a szüleimhez.Ez 2 hete volt.
Azóta minden nap beszélünk telefonon.És nagyon hiányzik.Beláttam hogy én sem vagyok tökéletes,ennek ellenére szeretem,és azt mondja ő is.Most úgy érzem változott valami benne is.Holnap találkozunk,és megbeszélünk mindent,remélem vita nélkül.Szükségem van rá és a babának is.Nem szeretném apa nélkül felnevelni,de ha semmi nem változik kényzelen leszek.Tartozom magunknak és a babának is,hogy mégegyszer megpróbálom.Te se keseredj el.Az elején nagyon nehéz,nem látsz kiutat de ha a család melletted áll nem lesz semmi baj.Lesz egy csodálatos gyermeked akinek szüksége van rád,és ez legyen most a legfontosabb.Ha nem látja be a párod hogy hibázott,nem érdemel meg téged,sem a babátokat.
Az én esetem nem pont elhagyás, de ugyanúgy az egyedüllétről szól, mint a kérdezőjé. A párom aznap, mikor kiderült, hogy terhes vagyok, meghalt egy autóbalesetben. A nőgyógyásznál még együtt voltunk, este pedig összeütközött egy kamionnal az M3-ason. Persze az egy pillanatig se volt kérdés, hogy megtartom a gyereket. Most vagyok 12 hetes terhes, és nagyon nehéz. Minden nap sírok, de próbálok erős lenni a baba miatt. Igyekszem csak a jó dolgokra gondolni, hogy lesz egy gyerekem, és mennyi örömet fog majd okozni. Arra gondolok, majd csak lesz valahogy.
Szerintem ha ilyen gerinctelen a férfi, hogy állapotosan elhagy, akkor nem is érdemel meg titeket. De lehet, ahogy meglátja a gyerekét, teljesen ellágyul. De azt se felejtsd el, hogy inkább neveld egyedül a gyereket, mint egy rossz apa mellett, egy feszültségekkel teli kapcsolatban.
Fel a fejjel, remélem hamarosan jóra fordulnak a dolgaid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!