Kismamik, akik nem nagyon mennek strandra terhesen, hogy bírjátok?
én két éve nyáron voltam igy nagy pocakkal mondjuk akkor tettem le a jogsit kicsit al voltam foglalva de nem volt egyszerű.
Mondnjuk én azért nem sirdogáltam. Egy lakásban mindig van mit tenni venni kötöttem a babának takarót ha nem volt meleg vásároltam barátnőket látogattam.
Foglald el magad az a legjobb. ha kimész a vizpartra ott se jobb ott is meleg ha nem mész be a vizbe rossz nézni hogy mindenki fürdik. Pisilés nagy gond szoval nekem inkább szimpibb volt otthon mint bárhol:-)
Apjuk nállunk éjszaka ment el pecázni...most a dilemma a nyári camping körül van. Mert igen a pisi az probléma... Én is szoktam sírni. Pedig jó dolgom van mégis... Senki nincs akivel lóghatnál egy kicsit? Én még dolgozom, úgyhogy nekem a legnagyobb megváltás ha itthon lehetek és csinálhatom a semmit ráadásul a derekam majd le rohad és elkezdtem kinn a kiskertemet megcsinálni. Mi egy pincét bérlünk - nállunk nemigen van napsütés. Vezetni nem szeretek és a lábam is rövid a pocakomhoz képest...
Szemét dolog ez.
De gondolj arra, van akinek sokkal rosszabb. Sokszor olvasok itt meglepő apajelölt reakciókat.
Én pl.kitaláltam tegnap, hogy csinálok az ipod touch-omnak tokot...unalom? Kreativitás?
Mnden rendben lesz és normális, hogy sírsz a (szemét) hormonok csinálják ezt velünk.
esetleg nincs egy vidéken élő rokon akihez el tudnál menni egy két három napra? Nagyi ilyesmi akik örülnének is egy kicsit ajnároznának:-)
(első)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!