Kismamik, akik nem nagyon mennek strandra terhesen, hogy bírjátok?
Figyelt kérdés
Eljött a nyár...és ma már sajnos a sírás is rámjött párszor,hogy "mi lesz velem nyáron" hogy most babát várok...Vízbe tuti nemfogok menni,csak térdig max,mert amúgyis hajlamos vagyok a fertőzésekre,de azért egész nyáron nem fogok a panelba rohadni,tópartra néha kimegyek,de azért az nem olyan így hogy "nem mehetek"vízbe..:(ezért is jött rám a sírás,mikor a párom mondta ma hogy hétfőn megy a barátokkal strandra..mindig hív,de tudja hogy úgyse megyek,terhesség előtt se mentem szinte strandra,nem nagyon szeretem,inkább tópart..és mondtam is neki hogy menjen persze,attól mert én terhes vagyok és nem megyek,neki nem kell itthon lennie velem,dolgozik ő eleget,legalább ennyi jusson neki...de mégis úgy rámjött a sírás,olyan rosszul esett,pedig az én "hibám" hogy nem megyek,csak ebbe a rohadt panelba megzavarodok,annyira nincs levegő,hiába nyitva minden ablak,redőny lehúzva utána,ventillátor megy éjjel-nappal,egyszerűen így sincs levegő,30fok van bent,nemis tudom mi lesz a gyerekkel ha megszületik ilyen melegbe:S,és szakad rólam a víz,aludni semmit nemalszok napok óta,és már kivagyok már most,pedig még csak most kezdődik..ezért is érintett rosszul gondolom hogy ő megy strandra,én meg rohadok itthon..:S Mondta hogy majd jöv.hét vasárnap kimegyünk tóra,akkor lesz legközelebb szabadnapos,és belegondoltam hogy még másfél hétig itt fogok megfőni,hát megint rámjött a sírás a bolt közepén,és visszase tudtam tartani..nemtudom mi van velem,biztos a hormonok,de nagyon rossz.:S Megyek azért sétálni,fagyizni..stb,de már annyira elviselhetetlen ez a meleg,hogy inkább ki se mozdulok,mert nemsokáig bírom kint se,az ájulás kerülget néha már..,csak az a baj hogy itthon se jobb,sőt...ezért vagyok már ki..mit meg nem adnék egy kis kertes házért..:( Na,jól kiírtam..neharagudjatok,de jól esett...nálatok hogy van ez?Ti hogy viselitek,főleg akik szintén panelba laknak?(31h)2010. jún. 11. 19:18
11/11 anonim válasza:
Nyugodtan menj el a strandra!
Én többször is voltam és megyek most is 27 hetesen, pedig nem terhesen is gyorsan összeszedtem a fertőzést. Nekem a dokim azt mondta, jó vastagon kenjem be a hüvely bemenetet canestennel, mikor végeztem a fürdéssel akkor zuhanyozzak le jó alaposan, aztán kenjem be ismét és semmiképpen nem hagyjam megszáradni magamon az alsót.
Valamint nagyon meleg vízben 5 percnél tovább ne tartózkodjak. Ezt be is tartottam és az ég világon semmi bajom nem lett :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!