Megtartsam, vagy ne tartsam?
Figyelt kérdés
4 éve vagyok együtt a párommal,nekem 2 fiam,neki egy lánya,egy fia van.Védekezés mellett teherbe estem.A babát mind a korunk miatt,mind anyagilag,mind a kapcsolatunk erőssége miatt vállalhatnánk,viszont a párom nem akarja.(Az édesanyja nem fogad el,mert az Ő szemében halálos bűn az,ha valaki elvállt.)Természetesen,ha nem vetetem el,nem fog elhagyni,vállalja velem közösen,de nem szeretném,ha megmérgezné a kapcsolatunkat,és csak a gyerek tartana a továbbiakban össze. Járt-e valaki hasonló helyzetben?Milyen döntés született?Mi lett a következménye? Köszönöm.2015. jún. 1. 11:52
11/13 anonim válasza:
Na ez azért durva! Egy év múlva amúgy is terveztétek, de a lehetőségek már most is adottak, akkor képes lenne elvetetni ezt a babát, hogy akkor majd pár hónap vagy egy év múlva foganjon meg egy új baba? Ezt nem értem. Meg mi köze van az életeteknek a mamához, az ő véleményéhez? Mindketten elváltatok, most egymással új életet kezdtek, ennyi. Nem kell hozzá az ő beleegyezése. Nem lehet, hogy ez inkább csak kifogás a részéről? Szerintem ha elvetetitek ezt a babát az éppúgy megmérgezné a kapcsolatotokat. Én ilyen körülmények között nem vetetném el, apuci szedje össze magát.
12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a megerősítéseteket.Apuka védelmére annyi,hogy nem mondta,hogy vetessem el,csak annyit,hogy nagyon nem örül neki.És emiatt voltam kétségbeesve.
2015. jún. 1. 18:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!