17 éves lány vagyok, sajnos gyógyszer mellet teherbe estem. A párom azt mondta hogy ö elhagy ha mégis megtartom. Szerintetek? Elvetessem vagy megtartsam? 6hkm
Szerintem ez csak azokra tartozik, akik majd melletted lesznek, bármilyen döntést is hozol. Család, barátok.
Nem gondolhatod komolyan, hogy vadidegen emberek veleménye alapjn kell meghoznod a döntest?!
A párod nem szeret igazán hogy ha képes lenne a közös gyereketeket elvetetni
melletted kéne állnia bárhogy is döntesz
csak kíváncsi vagyok.mások vélemènyére!
egyébként a család melletem áll ha megtartom!
támogatnának anyagilag is..
de 17 évesen nem lenne korai egy gyerek? ráadásul apa nélkül?
Most komolyan szavazásra bocsátod, vagy mi a szösz?
Ha többen szavaznak arra, hogy vetesd el, akkor elveteted ha többen arra, hogy szüld meg, akkor megszülöd?
Nevetséges.
Neked kell eldönteni, mert ha megtartod, akkor neked kell érte vállalni a felelősséget. Ha elveteted, akkor pedig neked kell egész életedben egy abortusz terhét cipelned.
Ülj le édesanyádékkal és beszéljétek át.
A párod akkor is elfog hagyni, ha elveteted a babát. Az is lehet hogy még pár hónapig bírjatok, de ö azért akarja a babát elvetetni, mert nem veled képzeli el az életét. Ami nem is csoda, mert 17 évesek vagytok még.
Tartsd meg a babát, ha a család ennyire melletted áll. Nem lesz egyszerü, de ha elveteted az Sem lesz egyszerü, talán az még rosszabb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!