Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 17 éves lány vagyok, sajnos...

17 éves lány vagyok, sajnos gyógyszer mellet teherbe estem. A párom azt mondta hogy ö elhagy ha mégis megtartom. Szerintetek? Elvetessem vagy megtartsam? 6hkm

Figyelt kérdés
2013. nov. 1. 12:40
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
47%

Létezik más megoldás is!! Nem kell rögtön abortuszra menni! Örökbe is adhatod,így nem ölsz meg senkit,és egy párnak még örömet is szerzel,esélyt adhatsz Neki egy normális életre!!! Sajnos sok embernek nem jut az eszébe ez a lehetőség,és ezért van a sok csecsemő gyilkosság is,mert nem mernek/tudnak tájékozódni a lehetőségekről.

Csak vedd számításba ezt a lehetőséget is! Én tudom,hogy felnevelném,de nem vagyok Te,nem vagyok a helyedben,és mint ahogy itt többen is írták,nem itt kellene "megszavaztatni" ennek a piciny babának a sorsát,akinek a szíve már benned dobog!!

2013. nov. 1. 15:56
 22/37 anonim ***** válasza:
7%

Itt az új borzalom, te ne ess ebbe a hibába:

[link]

2013. nov. 1. 16:34
 23/37 anonim ***** válasza:
46%

Én meg 26 éves fiú, nagyon jó állással, a páromnak mondtam, hogy gyereket szeretnék (ő nálam néhány évvel idősebb), erre kaptam tőle egy levelet távollétemben, hogy szakít velem. Tessék ez a másik véglet.

Ha nem lennék szerelmes, és nem gondolnék rá annyit, akkor nem érdekelne, és élném tovább az életem nélküle. De a sok szép emlék, a sok mosoly, a kedves szavak, mind fel-feltörnek bennem, és legszívesebben ölelném, puszilnám őt. De már nem tehetem. Azon gondolkodtam, hogy vajon az én hibám-e, hogy ragaszkodok a gyerekhez, mi lett volna, ha nem beszélek róla, úgy teszek mintha, aztán egyszer csak szerencsém lesz, és teherbe esik, és talán akkor megtarthatnánk.

Miért ilyenek az emberek?

2013. nov. 1. 18:34
 24/37 anonim ***** válasza:
81%

"Létezik, hogy jól olvastam, hogy már az is "érv" az abortusz mellett, hogy egy kicsi babához fel kell kelni, etetni, ringatni...kell? "

Igen, az is erv, hat mar hogyne lenne az. A legtobb lany/no, aki meg nem szult es nem volt a kornyezeteben kisbaba, azt hiszi, hogy csupa mosoly es nevetes az elet egy geyrekkel. Senki nem beszel arrol, hogy van olyan, hogy a gyerek ejjel nem alszik, csak sir, hogy a pelenka bizony nem rozsaillatu es nem gyonyoru latvany, hogy pl a szoptatas fajhat, a szulesrol nem is beszelve.

17 evesen csak nehany olyan kiveteles no van, aki mar valoban erett gondolkodasu felnottnek szamit es valoban felelosen tudna gyereket vallalni. A tobbseg viszont nem ilyen...

Kozeli ismerosom 17 evesen esett "veletlenul" teherbe es eszre se vette, csak 12 hetesen. Nagy volt az orom meg a fogadkozas, hogy o milyen jo anya lesz. Azam. ket hetes volt a kicsi, amikor ugy dontott, hogy neki ez nem kell es lelepett...

Jol meg kell gondolni, a gyerek nem jatek.

2013. nov. 1. 18:49
 25/37 anonim ***** válasza:
24%

Utolsó: Miért, ha az ember 30 évesen szül, akkor nem kell éjszaka felkelni egy gyerekhez?...

Ez olyan érv, ami mindig igaz, nem csak fiatalkori terhességnél.

Ennyi erővel sose szüljünk, mert fel kell kelni hozzá, meg ki kell cserélni a szaros pelenkáját...

2013. nov. 1. 18:56
 26/37 anonim ***** válasza:
92%

"Utolsó: Miért, ha az ember 30 évesen szül, akkor nem kell éjszaka felkelni egy gyerekhez?...

Ez olyan érv, ami mindig igaz, nem csak fiatalkori terhességnél.

Ennyi erővel sose szüljünk, mert fel kell kelni hozzá, meg ki kell cserélni a szaros pelenkáját..."

De, 30 evesen is erv, bizony. Csak addigra mar feleri esszel, hogy a gyerek ezzel jar. Van, akinek nem kell akkor se a gyerek pont ezek miatt. Mert felelosseg, mert nem lehet kikapcsolni.

2013. nov. 1. 19:02
 27/37 anonim ***** válasza:
31%

Tartsd meg, különben egy életre bánni fogod és sosem bocsátod meg magadnak.

Volt egy munaktársam, 17 évesen teherbe esett, azt mondta a barátja, ha elveteti elhagyja.

Ikerfiúkat szült, visszament hozzá a pasi, és már a 6-ik évüket tapossák együtt.

Gratulálok!

2013. nov. 1. 20:33
 28/37 anonim ***** válasza:
73%
Nem tartanám meg én tutira, de neked kell tudnod. Ha szeretnéd a babát, akkor ne hallgass másra, mert bánni fogod később. Viszont a pasid így is úgy is el fog hagyni.
2013. nov. 1. 20:34
 29/37 anonim ***** válasza:
0%

Ez most komoly? Szavazzunk megöld-e vagy sem???

Ez anyukádékra a párodra és a párod szüleire tartozik rajtad kívül,párod egy önző féreg,az Ő felelőssége is nem csak a tied,ha az én lányom lennél nem küldenélek abortuszra,mert ellene vagyok,de 17 éves látszólag éretlen gyerekként anyának se lennél túl jó,tehát nehéz kérdés,mindenesetre ezt velük kell megbeszélned,nagyon átgondolni,én biztosan támogatnám a lányom,hogy sulit is elvégezze a gyerek mellett,munkát is találjon,de nem lennék helyette a gyerek anyja.

2013. nov. 2. 08:20
 30/37 anonim ***** válasza:

Ne tapossátok már le azért, mert itt kér segítséget! Aki régóta olvassa az oldalt, tudhatja, hogy érett, 30-as nők is kérnek tanácsot online a témában!

Nyilván nem össze fogja számolni a pro-kontra véleményeket, és az alapján dönt majd, hanem tanácsot kért!

Kedves Kérdező! A srác nyilvánvalóan zsarol. Hányszor fogja még ezt megtenni, ha együtt maradsz vele???

Én megtartanám a babát, mert élet. Minden tudományos orvosi magyarázat szerint is az. És nem akármilyen élet, hanem a saját gyermeked, vér a véredből. Én nem lennék képes kinyírni a gyerekemet. Ha ott a biztos családi támogatás, merj rájuk hagyatkozni. Igen, keserves útját választottad a felnőtté válásnak, de a múltat már nem lehet meg nem történtté tenni. Most az a kérdés, hogy mit akarsz kezdeni a jövőddel?

Akarsz-e majd tiszta lelkiismerettel a tükörbe nézni?

2013. nov. 3. 18:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!