Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Valaki segitsen, zeljesen...

Valaki segitsen, zeljesen tanácstalan vagyok! Megtartsam vagy ne?

Figyelt kérdés

Nem azt szeretném hogy döntsetek helyettem, csak teljesen kétségbe estem, tanácsra lenne szükségem.

Van egy 2.5éves fiam, apukájával már 2 éve külön vagyunk, 1.5éve vsn egy boldog párkapvsolatom imádja a fiamat, na de tegnap pozitivat teszteltem, erre nagyon nem számitottunk. Szerettünk volna pár év múlva, de most?!

Én e honap elsejétől jöttem dolgzni.

Anyagilag néha szűkösen, de beleférne a baba.

Most szüleimmel lakom, 22 vagyok.

Abortusz gondolatátol is sírva fakadok, tegnap este is csak kinoztam magam, abortuszos videokat néztem néma sikoly stb. Csak sírok, párom is szeretne de nem most, de azt mondta ha igy alakult megtartjuk. De legroszabbkor jött, pont költözés, fiam mehet szep.től oviba, most kezdtem el dolgozni. Probálok mérlegelni mi lenne a jobb szivem szerint akarom ezt a babát, nem tudnám megölni. De ha az eszemre hallgatok nem kéne megtartani, annyira rosszkor jött. Szüleim, főnököm tutira kiakadna.

Segitsetek, csak pár gondolattal nem bírom már:(

Ja és egy kocsmában dolgozom, napi 16-20órákat. Ezt 3napig, aztán 3 szabad.

2013. aug. 13. 09:27
 1/6 anonim ***** válasza:
58%

Ha az abortusz gondolatától is sírva fakadsz, akkor megválaszoltad a kérdést.

Belefér, és a párod is támogatna. Nehogy elvetesd.

Később születne egy gyermeketek, de képes lenne pótolni azt az űrt amit a mostani kicsike hagyna a szívedben?

Gondolj arra milyen lesz amikor megszületik.

Szerintem Te egyetlen pillanatra sem gondoltad komolyan, hogy elvetetnéd!

Sok sikert és sok boldogságot a legújabb családtaggal!

2013. aug. 13. 09:31
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha a munkahelyeden be vagy jelentve es van próbaidő akkor annK lejartaig ne szolj a fonokodnek.Nagyon hosszu a munkaidod, de ha csak 3 honap a próbaidő akkor valahogy bird ki.Ha nem vagy bejelentve akkor kicsit kesobb beszelj a fonokoddel.Latszik hogy szeretnéd ezt a babat.Most tuti nehéz lesz, de talsn csak egy évig. Az pedig nem sok az életedből. Az is megtortenhetett volna hogy most jo lenne az anyagi helyzetetek de 3 ev múlva lesz rossz.Akkor is vegig csinalod..
2013. aug. 13. 09:49
 3/6 anonim ***** válasza:
Szia. Én is azt mondom, hogy elne vetesd. A munkahellyel kapcs. Mivel évekig pultos voltam ismerem a trükkjeit mivel tudod megfogni a főnököd. Gondolim bejelentve nem vagy így várj még és 12 hetes terhesen szolj neki illetve irásban ajánlottan is küldj neki levelet a szükséges orvosi papírokkal. Ha ki akar rugni csak annyit mondj neki, hogy apeh és munkaügy :) egybőp meggondolja magát. Viszont ha bevagy jelentve amit elöttem is irtak várd ki a 3hónapot utána szintén szóban és írásban jelezd a várandóságod ettől fogva a törvény véd téged, nem rúghat ki. Boldog baba várást :)
2013. aug. 13. 10:34
 4/6 A kérdező kommentje:

Be vagyok jelentve 4 órába, ugyhogy nem gondolom hogy lényeges lenne. Jó viszonyba vagyok a főnökkel remélem megengedi hogy 7hónapot lehúzzak még. Csak számitott rám hpgy jövök, ezért irtam.

Persze tudom hogy szeretném megtartani, csak félek. De biztosan a sors keze, mert elviekben szülinapomra leszek kiírva:)

Köszönöm a válaszokat, átbeszéljük még pátszor, remélem minden rendben lesz, és a lehető legjobb döntést fogjuk hozni

2013. aug. 13. 10:47
 5/6 anonim ***** válasza:
Ne félj nem lesz semmi gond, tarsd meg ha szeretnéd és szép lassan ki fog minden alakulni.
2013. aug. 13. 12:13
 6/6 anonim ***** válasza:

Mi újság?

2-szeres anyuka vagy már? :)

2015. jún. 12. 03:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!