Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Megtartsam vagy ne tartsam meg?

Megtartsam vagy ne tartsam meg?

Figyelt kérdés

2,5 hónapja lefeküdtem a második unokatestvéremmel. Védekeztünk, de terhes lettem. A fiúval sosem volt bensőséges viszonyunk, de a szülei nagyon közel állnak hozzám. Azóta nem is találkoztam vele. Egyetemre járok, ezért a teszt után orvoshoz mentem, és bejelentkeztem abortuszra, ami jövő kedden lesz esedékes. De nem tudom, hogy jó döntést hoztam-e! Már nagyon megszerettem a babát, és anyagilag is meg engedhetném magamnak. Félek, hogy ezek után nem lehet babám. Nagyon el vagyok keseredve, mit szólnának a szüleim, nagyszüleim és a másod unokatestvérem szülei? :(

Mit csináljak? Mi lenne a helyes döntés? Ha megtartanám örökbe adni már nem lenne szívem, de egyetemre is járok és nem tudom, hogy el tudnám-e emellett végezni.

Kérlek segítsetek!

20/L

2011. ápr. 22. 16:07
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
0%
Komolyan vadidegen emberek véleményére alapozod a további életedet? Azt gondoltam, hogy aki egyetemre jár, az ennél értelmesebb...
2011. ápr. 22. 16:15
 2/18 anonim ***** válasza:
Én a rokoni szálak miatt nem merném megtartani. A másik oldalon viszont meghalnék, ha egy élő babát kéne elvetetnem... (nem élő magzattal már nekem is volt abortuszom, mert nem dobogott a kicsi szíve).
2011. ápr. 22. 16:18
 3/18 anonim ***** válasza:

Ha nem lenne probléma anyagilag és el mered mondani a szüleidnek, akkor szerintem beszéld meg velük! A sulit elvégezni akarat kérdése, ha van segítséged is.

Kívánom, hogy dönts a legjobban!

2011. ápr. 22. 16:19
 4/18 anonim ***** válasza:
beszéltél már az unokatesóddal, hogy ő mit szól hozzá?
2011. ápr. 22. 16:20
 5/18 A kérdező kommentje:

Teljes mértékben döntésképtelen vagyok. Csak azért írtam ki ide, hogy meggyőző érveket kapjak.

Nem, nem mondtam el neki. Nem az a felelősségteljes apajelölt. Sőt... pont az ellentettje.

2011. ápr. 22. 16:27
 6/18 anonim ***** válasza:
Ha már megvan a baba és egészséges is akkor ne hogy már megöld!!!!A te hülyeséged végett!
2011. ápr. 22. 16:29
 7/18 anonim ***** válasza:

hát pedig szerintem joga van tudni róla, hiszen az ő gyereke is!!!!!

...amúgy én mindenképpen megtartanám...nem lenne szívem megölni!!!

2011. ápr. 22. 16:32
 8/18 anonim ***** válasza:
Nekem a másodunokatesóim össze is házasodtak, fura picit, de ők tudják. Jogilag és orvosilag is megengedett.
2011. ápr. 22. 16:32
 9/18 anonim ***** válasza:

Másod unokatestvéred vagy szüleid testvérének a gyereke?

Amúgy ha már most így ragaszkodsz hozzá, akkor egy életen keresztűl bűntudatod lesz és bánni fogod, hogy megöletted az tuti!

2011. ápr. 22. 16:33
 10/18 anonim ***** válasza:
Gondolj csak bele ö egy picike emberke,DE ÉLNI AKAR ne öld meg.Nincs annál csodálatosabb mikor megszülöd a karodba veszed és megszoptatod,mikor elösször rád mosolyog,nincs ennél csodálatosabb érzés.Én nagyon megilyedtem mikor kiderült,hogy terhes vagyok.Most van egy 4 honapos kisfiam,de ha tehetném 100 at szülnék.Másokkal ne foglalkoz azt mondanak amit akarnak.Nem fogod megbánni ha megtartod hidd el nekem.26 éves anyuka.
2011. ápr. 22. 16:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!