Megtartsam vagy ne tartsam meg?
2,5 hónapja lefeküdtem a második unokatestvéremmel. Védekeztünk, de terhes lettem. A fiúval sosem volt bensőséges viszonyunk, de a szülei nagyon közel állnak hozzám. Azóta nem is találkoztam vele. Egyetemre járok, ezért a teszt után orvoshoz mentem, és bejelentkeztem abortuszra, ami jövő kedden lesz esedékes. De nem tudom, hogy jó döntést hoztam-e! Már nagyon megszerettem a babát, és anyagilag is meg engedhetném magamnak. Félek, hogy ezek után nem lehet babám. Nagyon el vagyok keseredve, mit szólnának a szüleim, nagyszüleim és a másod unokatestvérem szülei? :(
Mit csináljak? Mi lenne a helyes döntés? Ha megtartanám örökbe adni már nem lenne szívem, de egyetemre is járok és nem tudom, hogy el tudnám-e emellett végezni.
Kérlek segítsetek!
20/L
Ha nem lenne probléma anyagilag és el mered mondani a szüleidnek, akkor szerintem beszéld meg velük! A sulit elvégezni akarat kérdése, ha van segítséged is.
Kívánom, hogy dönts a legjobban!
Teljes mértékben döntésképtelen vagyok. Csak azért írtam ki ide, hogy meggyőző érveket kapjak.
Nem, nem mondtam el neki. Nem az a felelősségteljes apajelölt. Sőt... pont az ellentettje.
hát pedig szerintem joga van tudni róla, hiszen az ő gyereke is!!!!!
...amúgy én mindenképpen megtartanám...nem lenne szívem megölni!!!
Másod unokatestvéred vagy szüleid testvérének a gyereke?
Amúgy ha már most így ragaszkodsz hozzá, akkor egy életen keresztűl bűntudatod lesz és bánni fogod, hogy megöletted az tuti!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!