Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Megtartsam vagy ne tartsam meg?

Megtartsam vagy ne tartsam meg?

Figyelt kérdés

2,5 hónapja lefeküdtem a második unokatestvéremmel. Védekeztünk, de terhes lettem. A fiúval sosem volt bensőséges viszonyunk, de a szülei nagyon közel állnak hozzám. Azóta nem is találkoztam vele. Egyetemre járok, ezért a teszt után orvoshoz mentem, és bejelentkeztem abortuszra, ami jövő kedden lesz esedékes. De nem tudom, hogy jó döntést hoztam-e! Már nagyon megszerettem a babát, és anyagilag is meg engedhetném magamnak. Félek, hogy ezek után nem lehet babám. Nagyon el vagyok keseredve, mit szólnának a szüleim, nagyszüleim és a másod unokatestvérem szülei? :(

Mit csináljak? Mi lenne a helyes döntés? Ha megtartanám örökbe adni már nem lenne szívem, de egyetemre is járok és nem tudom, hogy el tudnám-e emellett végezni.

Kérlek segítsetek!

20/L

2011. ápr. 22. 16:07
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Önálló keresettel rendelkezel? Az egyetem mellett?
2011. ápr. 22. 16:41
 12/18 anonim ***** válasza:
Figyelj, ha gondolkozol rajta és azt írod, hogy már nagyon megszeretted, akkor hihetetlen traumát fog okozni az abortusz!!!NEm fogod tudni lelkileg feldolgozni, hogy megölted a babádat!Ez biztos!
2011. ápr. 22. 16:43
 13/18 anonim ***** válasza:

Ez olyan mintha, az én lányom terhes lenne az unokatestvérem fiától? Hm.. Tényleg fura egy kicsit.

Egyébként, én 22 éves voltam, mikor egyetem mellett teherbe estem. Átmentem levelezőre és simán elvégeztem a sulit baba mellett. :) Persze a férjem és az anyukám nagyon sokat segítettek..

2011. ápr. 22. 16:56
 14/18 anonim ***** válasza:
40%
A kérdés mindig az, hogy megcsináljam, vagy ne csináljam meg a gyereket? Megcsináltad, neveld is fel.
2011. ápr. 22. 17:18
 15/18 anonim ***** válasza:
Hány hetes terhes vagy? Írd be google-ba és nézd meg,hogy milye,miket tudmár. Ha nem hat meg akkor van esély rá,hogy egyszer fel tudod dolgozni az abortuszt de anélkül ne dönts,hogy nem tudod mennyire fejlett már. Gondolom havoltál orvosnál akkor hallottad a szívverését is. Akkor mit éreztél?
2011. ápr. 22. 18:23
 16/18 anonim ***** válasza:
Ne menj abortuszra életed végéig bánni fogod.Az a pici emberke téged választott,hiszen már a pici szíve is dobog.Ne légy szívtelen.Élvezd a terhességet nincs annál szebb dolog mikor a nőből anya lesz.Mással nem kell foglalkozni,azt mond mindenki amit akar.Mikor megszülöd a babát,majd meglátod,hogy ennél jobb dolog nem is történhetett az életedben.20 éves ANYUKA
2011. ápr. 24. 21:03
 17/18 anonim ***** válasza:

Én is 21 voltam mikor szültem, és utána íratkoztam be az egyetemre. Barátnőmnek viszont volt egy abortusza 17 évesen, azóta nem védekezik egyáltalán és nem esik teherbe...

Én megtartanám. Írd majd meg, hogy hogy döntöttél!

2011. ápr. 24. 23:01
 18/18 anonim ***** válasza:
Szia remélem nem mentél el az abortuszra?
2011. ápr. 28. 09:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!