Megtartsam vagy ne tartsam meg?
2,5 hónapja lefeküdtem a második unokatestvéremmel. Védekeztünk, de terhes lettem. A fiúval sosem volt bensőséges viszonyunk, de a szülei nagyon közel állnak hozzám. Azóta nem is találkoztam vele. Egyetemre járok, ezért a teszt után orvoshoz mentem, és bejelentkeztem abortuszra, ami jövő kedden lesz esedékes. De nem tudom, hogy jó döntést hoztam-e! Már nagyon megszerettem a babát, és anyagilag is meg engedhetném magamnak. Félek, hogy ezek után nem lehet babám. Nagyon el vagyok keseredve, mit szólnának a szüleim, nagyszüleim és a másod unokatestvérem szülei? :(
Mit csináljak? Mi lenne a helyes döntés? Ha megtartanám örökbe adni már nem lenne szívem, de egyetemre is járok és nem tudom, hogy el tudnám-e emellett végezni.
Kérlek segítsetek!
20/L
Ez olyan mintha, az én lányom terhes lenne az unokatestvérem fiától? Hm.. Tényleg fura egy kicsit.
Egyébként, én 22 éves voltam, mikor egyetem mellett teherbe estem. Átmentem levelezőre és simán elvégeztem a sulit baba mellett. :) Persze a férjem és az anyukám nagyon sokat segítettek..
Én is 21 voltam mikor szültem, és utána íratkoztam be az egyetemre. Barátnőmnek viszont volt egy abortusza 17 évesen, azóta nem védekezik egyáltalán és nem esik teherbe...
Én megtartanám. Írd majd meg, hogy hogy döntöttél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!