Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Megtartsam, vagy ne tartsam?

Megtartsam, vagy ne tartsam?

Figyelt kérdés
4 éve vagyok együtt a párommal,nekem 2 fiam,neki egy lánya,egy fia van.Védekezés mellett teherbe estem.A babát mind a korunk miatt,mind anyagilag,mind a kapcsolatunk erőssége miatt vállalhatnánk,viszont a párom nem akarja.(Az édesanyja nem fogad el,mert az Ő szemében halálos bűn az,ha valaki elvállt.)Természetesen,ha nem vetetem el,nem fog elhagyni,vállalja velem közösen,de nem szeretném,ha megmérgezné a kapcsolatunkat,és csak a gyerek tartana a továbbiakban össze. Járt-e valaki hasonló helyzetben?Milyen döntés született?Mi lett a következménye? Köszönöm.
2015. jún. 1. 11:52
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem. Egy két gyerekes elvált apa azért nem akarja a harmadik gyerekét, mert anyucija nem ért egyet az új kapcsolatával? Vagy ezek az infók véletlenül kerültek egymás mellé? Miért nem akarja a gyereket???
2015. jún. 1. 11:58
 2/13 anonim ***** válasza:
73%
A fia is elvált. Vagy házasságon kívüli gyerekei vannak? Xard le anyukát, majd megbékél. A férjeddel bönts!
2015. jún. 1. 12:00
 3/13 anonim ***** válasza:
36%
Ha a partner nem akarja, nem szabad megtartani. Nem anyuka miatt problemazik, simán csak nem akar több gyereket
2015. jún. 1. 12:03
 4/13 anonim ***** válasza:

2!

Hallottál már olyanról, hogy valaki megozvegyul?

2015. jún. 1. 12:04
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Én megtartanám, és elvárnám az apjától is, hogy vegye ki a részét. Ahogy a nemzéséből is kivette. Ha 4 gyerek fel tud nálatok nőni, akkor 5 is. Ilyen az élet. Nem ölném meg a legkisebbet azért, mert kényelmetlen a jelenléte. Átgondolnám a védekezésünket, és nem tartanám szorosan a kapcsolatot a 'drága nagyival.' N31
2015. jún. 1. 12:06
 6/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat!Beszéltünk arról,hogy közös gyerek,viszont nem most,hanem jövőre,tehát nem arról van szó,hogy nem akar több gyereket,hanem a drága mama...:)

A párom szintén elvált.

2015. jún. 1. 12:12
 7/13 anonim ***** válasza:
84%

Hát akkor pláne tartsátok meg, ha jövőre amúgy is akarnátok. Csak egy picit jött előbb... sőt, jövőre fog ő már megszületni ;).

Szerintem Te nagyon szeretnéd Őt. A körülmények rendben...

Ha a párom miatt kellene abortuszra mennem, biztos hogy a kapcsolatunk ezt megsínylené a párommal.

2015. jún. 1. 12:26
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

hát ha akartok közös gyerkőcöt nem mindegy hogy most vagy egy év múlva fogan meg és születik meg?

ha az anyukája most nem kedvel jövőre sem fog, ez elég hülye indok a párodtól.

Én biztos megtartanám.

2015. jún. 1. 13:20
 9/13 anonim ***** válasza:
63%

A párodnak bőőőven ideje lenne felnőnie. Nem gondolod? Most képes lenne elvetetni ezt a babát, mert még nem adagolta be anyucinak a jöttét? Majd csak egy év múlva? És te tisztelni tudod ezt a "férfit"?

Kemény... érdekes nő vagy.

2015. jún. 1. 13:22
 10/13 anonim ***** válasza:
Ha az én párom mondaná, hogy nem akarja a gyereket, azonnal megmutatnám neki merre van az ajtó. Egy ilyen férfira, hogy tudsz felnézni???? Ha már megszületik úgyis fogja szeretni, de akkor is, hogy mondhat ilyet??? Szorítok Neked, hogy meg tudjátok oldani! 8 hetes kismama
2015. jún. 1. 14:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!