Engedjek az orvosnak? Tudtok ellenpéldát mondani?
Az utolsó ultrahangnál(csütörtökön) még nem töltöttem be a 7. hetet. Az orvos csak üres petezsákot lát, amit 2 nap múlva ki akar venni, hogy ne legyen vetélés.
Tényleg nincs már esély? A HCG szintem magas.
Sajnos 1:0 az orvos javára.
Hétfőn picit véreztem így bementem a kórházba, az ottani ultrahangon már látszódott, hogy a petezsák össze van húzódva, csak egy vastag vonal volt.
Megnéztek más orvosok is és kedden megműtöttek. Nem volt gond, már otthon vagyok.
Biztattak, hogy minden rendben van és legközelebb sikerülni fog. És én is nyugodt vagyok, mert minden esély megadtam a dolognak.
Kitartást mindenkinek!!!
Fel a fejjel, jól döntöttél, jobban nem is dönthettél volna. Te kivártál!!
De legalább tudod, hogy teherbe tudsz esni!! Azért ez sem semmi! Feküdj sokat, pihend ki magad, jön majd a tavasz, a nyár, ki lehet kapcsolódni, és jöhet a pocaklakó!
33hetes
Szia, nagyon sajnálom ami történt. Együttérzek Veled.
És drukkolok, hogy legközelebb minden rendben legyen.
Nagyon sajnálom, nagyon szurkoltam pedig..
Részvétem.
Pihenj sokat, és mielőbbi javulást, ha túl vagy rajta, egészséges kisbabát kívánok..
Én is sajnálom.
Csak bíztatni tudlak, én hasonló szomorúságom után 11 hónappal szültem :)
Nagyon köszi, rendesek vagytok. Már nem vagyok elkeseredve, annak nagyon örülök hogy vártunk, és most előre nézve gyógyulgatok, hogy aztán újra próbálkozhassunk.
Mindenkinek szorítok!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!