Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Engedjek az orvosnak? Tudtok...

Engedjek az orvosnak? Tudtok ellenpéldát mondani?

Figyelt kérdés

Az utolsó ultrahangnál(csütörtökön) még nem töltöttem be a 7. hetet. Az orvos csak üres petezsákot lát, amit 2 nap múlva ki akar venni, hogy ne legyen vetélés.

Tényleg nincs már esély? A HCG szintem magas.

2010. febr. 22. 16:50
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
100%
Min. egy hetet várnék, addig senki ne nyúlkáljon hozzám, az tuti!!!
2010. febr. 22. 21:42
 22/50 A kérdező kommentje:
köszönöm a tanácsaitokat
2010. febr. 22. 21:45
 23/50 anonim ***** válasza:
100%

Én a helyedben várnék pár napot, és akkor mennék másik dokihoz, de nem mondanám meg, hogy már látott doki, csak, hogy pozitiv lett a teszt.

Engem egy romániai kisvárosban vakbéllel akart műteni a doki, szerencsére nem engedtem, és nekem lett igazam. A doki jó isdmerősünk volt, még ő mutatta, hogy haragszik. A háziorvosunk szerint belehaltam volna a műtétbe, mivel súlyos májgyulladásom volt.

5 év múlva tényleg volt vakbélműtétem, de egy megyei városban, és egy barátnőm barátnője volt az egyik műtős:)

Mindig van megoldás!

Ne hagyd magad!

És még annyit, hogy én azt mondta a nődokinak fogalmam sincs mikor volt az utolsó menzesz.

Ő kalkulálta ki a magzat korát az Uh-val. 6 hét jött ki, szerintem 8 kellett legyen, de mit számit.

Vigyázz magatokra!!

És Mindannyian jó híreket várunk!:)

2010. febr. 23. 01:17
 24/50 anonim ***** válasza:
100%

Azt nem írtad, mekkora a petezsák?

Egyébként 6 hetesen nekem is csak 8 mm-es petezsák látszott, 8+3 hetesen voltak láthatóak a köv uh-n az ikrek. Várj még egy hetet szerintem is. Ha a ciklusod végén fogant a baba, akkor még csak 4-5 hetes vagy max. Akkor még nem kell látszódnia.

2010. febr. 23. 07:41
 25/50 anonim ***** válasza:
100%

azt írtad, látod, hogy nő a fekete folt.

bízz magadban, a megérzésedben.

2010. febr. 23. 07:45
 26/50 anonim ***** válasza:
100%
Ha minden kötél szakad, gyere át Mo-ra. Azt lehet? be egy kórházba
2010. febr. 23. 07:46
 27/50 A kérdező kommentje:

nagyon rendesek vagytok, köszönöm

úgy rémlik 13 mm -t láttam az ultrahangon

este megyek az orvosomhoz, nem fogom hagyni magam, majd meglátjuk, hogy alakulnak a dolgok

2010. febr. 23. 10:15
 28/50 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Ne engedd magad rá beszélni a dokidnak,az összes válaszolónak igaza van.Egy próbát meg ér,ki lehet valamit találni hogy más is meg vizsgáljon.Tudom miről beszélsz,ÉN IS SZLIVÁKIÁBÓL VAGYOK.És hasonló esetem volt nekem is,és most 28h km vagyok.Szorítok neked!!Írj majd a fejleményekről.
2010. febr. 23. 10:49
 29/50 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Na mi volt?

2010. febr. 23. 19:18
 30/50 A kérdező kommentje:

újra csinált hüvelyi ultrahangot, ugyanúgy mint eddig, csak a fekete folt, és azt hiszem nem nőtt :(

a HCG 33 ezer valamennyi - amire azt mondta a doki, hogy már a duplája is lehetne

csütörtökön akarta elvégezni a műtétet, de említettem neki, hogy várhatnánk - gond nélkül belement

csak két hét múlva kell hozzá mennem, mert szabadságolni fog - de kiírta a papirokat a belgyógyászatra, altatóorvoshoz, hogy addig vizsgáltassam ki magam (jól jön ha elkezdenék vérezni és ha visszajön csinálhatja a beavatkozást)

2010. febr. 23. 20:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!