Engedjek az orvosnak? Tudtok ellenpéldát mondani?
Az utolsó ultrahangnál(csütörtökön) még nem töltöttem be a 7. hetet. Az orvos csak üres petezsákot lát, amit 2 nap múlva ki akar venni, hogy ne legyen vetélés.
Tényleg nincs már esély? A HCG szintem magas.
Én a helyedben várnék pár napot, és akkor mennék másik dokihoz, de nem mondanám meg, hogy már látott doki, csak, hogy pozitiv lett a teszt.
Engem egy romániai kisvárosban vakbéllel akart műteni a doki, szerencsére nem engedtem, és nekem lett igazam. A doki jó isdmerősünk volt, még ő mutatta, hogy haragszik. A háziorvosunk szerint belehaltam volna a műtétbe, mivel súlyos májgyulladásom volt.
5 év múlva tényleg volt vakbélműtétem, de egy megyei városban, és egy barátnőm barátnője volt az egyik műtős:)
Mindig van megoldás!
Ne hagyd magad!
És még annyit, hogy én azt mondta a nődokinak fogalmam sincs mikor volt az utolsó menzesz.
Ő kalkulálta ki a magzat korát az Uh-val. 6 hét jött ki, szerintem 8 kellett legyen, de mit számit.
Vigyázz magatokra!!
És Mindannyian jó híreket várunk!:)
Azt nem írtad, mekkora a petezsák?
Egyébként 6 hetesen nekem is csak 8 mm-es petezsák látszott, 8+3 hetesen voltak láthatóak a köv uh-n az ikrek. Várj még egy hetet szerintem is. Ha a ciklusod végén fogant a baba, akkor még csak 4-5 hetes vagy max. Akkor még nem kell látszódnia.
azt írtad, látod, hogy nő a fekete folt.
bízz magadban, a megérzésedben.
nagyon rendesek vagytok, köszönöm
úgy rémlik 13 mm -t láttam az ultrahangon
este megyek az orvosomhoz, nem fogom hagyni magam, majd meglátjuk, hogy alakulnak a dolgok
újra csinált hüvelyi ultrahangot, ugyanúgy mint eddig, csak a fekete folt, és azt hiszem nem nőtt :(
a HCG 33 ezer valamennyi - amire azt mondta a doki, hogy már a duplája is lehetne
csütörtökön akarta elvégezni a műtétet, de említettem neki, hogy várhatnánk - gond nélkül belement
csak két hét múlva kell hozzá mennem, mert szabadságolni fog - de kiírta a papirokat a belgyógyászatra, altatóorvoshoz, hogy addig vizsgáltassam ki magam (jól jön ha elkezdenék vérezni és ha visszajön csinálhatja a beavatkozást)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!