Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Engedjek az orvosnak? Tudtok...

Engedjek az orvosnak? Tudtok ellenpéldát mondani?

Figyelt kérdés

Az utolsó ultrahangnál(csütörtökön) még nem töltöttem be a 7. hetet. Az orvos csak üres petezsákot lát, amit 2 nap múlva ki akar venni, hogy ne legyen vetélés.

Tényleg nincs már esély? A HCG szintem magas.

2010. febr. 22. 16:50
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:

Szia!

Én úgy tudom (több könyvben is ezt olvastam), hogy a 8-9. hét előtt nem 100 %-ban látható a szívverés. Várjál mindenképpen, drukkolok, hogy minden rendben legyen.

Az alábbit nem ijesztgetésnek szánom, hanem pont azért, hogy ha mégis üres a petezsák, akkor is van a műtéten kívül más megoldás:

Nekem is volt olyan terhességem, amelyben üres petezsák volt csak, a 10. héten kezdtem vérezni. Az orvosom azt mondta, hogy jobban járunk, ha a természet végzi el a dolgot, és spontán vetélés lesz belőle. Ha utána az ultrahang tiszta méhet mutat, akkor az egészségügyi kaparást sem kell megcsinálni. Én akkor megúsztam a műtétet.

2010. febr. 23. 21:27
 32/50 anonim ***** válasza:
100%

Az én üres petezsákom is kitisztult magától, mint az előző válaszolónak, így nem kellett hónapokat várnunk a próbálkozással utána! Egy hónapot kihagytunk és utána rögtön teherbe is estem.

Azért én még reménykedem, hogy ebből lesz baba neked, 2 hét múlva már kell lennie szívhangnak, ha van embrió!

(én egyébként biztosan elmennék egy fizetős uh magánrendelőbe a helyedben még a héten vagy jövő hét elején...Az én dokim sem látta a saját gépén a babámat, csak a petezsákot, de elmentem egy ilyen helyre, látszott a szívhang )

2010. febr. 23. 21:33
 33/50 A kérdező kommentje:

igen, ennek a természetes megoldásnak van logikája - bár az én orvosom nem említette ezt a megoldást, állandóan azt számlálja, hogy ha elkezdenék vérezni azonnal menjek be a kórházba

most nyugodtan kivárom ezt a két hetet, mire vége már biztos lesz hogy van-e baba vagy nem, esetleg a természet közbeszól és tényleg kitisztulok magamtól

köszönöm a sok választ, nagyon segítőkészek vagytok :)

2010. febr. 23. 21:42
 34/50 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Tegnapi 10:49 es vagyok,örülök hogy így döntöttél.Nekem is azt hajtotta a dokim hogyha el kezdek vérezni irány az ügyelet.El is kezdtem,be is mentem.És Léván mondta a doki,hogy ez baba,és meg is maradhat.Kaptam gyógyszert,bent voltam 5 napig,és mikor jöttem haza már szív hang is volt.Ne add fel!
2010. febr. 24. 09:36
 35/50 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Hogy vagytok?

2010. márc. 2. 13:45
 36/50 A kérdező kommentje:

Köszönöm, megvagyunk. A két hetes várakozási időből eltelt egy. Én nem émelygek, biztos azért, mert csökkent a hormon szintem - ami nem jót jelent. :(

Hízni sem híztam, de úgy tűnik, hogy nőtt a pocakom. - de ezt meg gondolom csak beképzelem.

De ha az orvosnak van igaza és a terhesség rendellenes, akkor meg miért nem indul el magától a vetélés?

2010. márc. 3. 13:16
 37/50 anonim ***** válasza:
100%
Émelygésem nekem is abba maradt,és 1 hónap mulva elő jött.Abban igazad van hogy miért nem indult meg a vetélés ha nem vagy terhes?A helyedben én meg vizsgáltatnám magam,délután be me mész egy ügyeletre meg mondod hogy rosszul vagy,talán terhes.Nem kell meg mondani hogy mit mondott a dokid.Szurkolok neked,legyél bátor,merj el menni meg nézetni hogy lesz-e bébi?Szerintem igen.
2010. márc. 3. 13:33
 38/50 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!!!

Nagyon örülök, hogy jól vagytok!!!

Az nem baj, ha nincs hányingered, emiatt ne aggódj, van, akinek semmilyen tünete nincs!

Hát, csak kitartás, ne add fel!!

Ha úgy érzed, hogy nőtt a pocakod, az úgy is van, bízz magadban továbbra is.

Szurkolok, továbbra is!

Majd írj, mi van! De mi lenne, minden rendben lesz!

2010. márc. 3. 14:38
 39/50 A kérdező kommentje:

nagyon aranyosak vagytok :)ma mindenen sírni tudnék :)) - micsoda érzelmi hullámok :)

hosszú lesz még ez az egy hét, lehet hogy tényleg elnézek más dokihoz is

2010. márc. 3. 15:44
 40/50 anonim ***** válasza:
SZia izgulok érted hogy mivan veled?Ugye minden rendben?
2010. márc. 9. 17:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!