Engedjek az orvosnak? Tudtok ellenpéldát mondani?
Az utolsó ultrahangnál(csütörtökön) még nem töltöttem be a 7. hetet. Az orvos csak üres petezsákot lát, amit 2 nap múlva ki akar venni, hogy ne legyen vetélés.
Tényleg nincs már esély? A HCG szintem magas.
Szia!
Én úgy tudom (több könyvben is ezt olvastam), hogy a 8-9. hét előtt nem 100 %-ban látható a szívverés. Várjál mindenképpen, drukkolok, hogy minden rendben legyen.
Az alábbit nem ijesztgetésnek szánom, hanem pont azért, hogy ha mégis üres a petezsák, akkor is van a műtéten kívül más megoldás:
Nekem is volt olyan terhességem, amelyben üres petezsák volt csak, a 10. héten kezdtem vérezni. Az orvosom azt mondta, hogy jobban járunk, ha a természet végzi el a dolgot, és spontán vetélés lesz belőle. Ha utána az ultrahang tiszta méhet mutat, akkor az egészségügyi kaparást sem kell megcsinálni. Én akkor megúsztam a műtétet.
Az én üres petezsákom is kitisztult magától, mint az előző válaszolónak, így nem kellett hónapokat várnunk a próbálkozással utána! Egy hónapot kihagytunk és utána rögtön teherbe is estem.
Azért én még reménykedem, hogy ebből lesz baba neked, 2 hét múlva már kell lennie szívhangnak, ha van embrió!
(én egyébként biztosan elmennék egy fizetős uh magánrendelőbe a helyedben még a héten vagy jövő hét elején...Az én dokim sem látta a saját gépén a babámat, csak a petezsákot, de elmentem egy ilyen helyre, látszott a szívhang )
igen, ennek a természetes megoldásnak van logikája - bár az én orvosom nem említette ezt a megoldást, állandóan azt számlálja, hogy ha elkezdenék vérezni azonnal menjek be a kórházba
most nyugodtan kivárom ezt a két hetet, mire vége már biztos lesz hogy van-e baba vagy nem, esetleg a természet közbeszól és tényleg kitisztulok magamtól
köszönöm a sok választ, nagyon segítőkészek vagytok :)
Köszönöm, megvagyunk. A két hetes várakozási időből eltelt egy. Én nem émelygek, biztos azért, mert csökkent a hormon szintem - ami nem jót jelent. :(
Hízni sem híztam, de úgy tűnik, hogy nőtt a pocakom. - de ezt meg gondolom csak beképzelem.
De ha az orvosnak van igaza és a terhesség rendellenes, akkor meg miért nem indul el magától a vetélés?
Sziasztok!!!
Nagyon örülök, hogy jól vagytok!!!
Az nem baj, ha nincs hányingered, emiatt ne aggódj, van, akinek semmilyen tünete nincs!
Hát, csak kitartás, ne add fel!!
Ha úgy érzed, hogy nőtt a pocakod, az úgy is van, bízz magadban továbbra is.
Szurkolok, továbbra is!
Majd írj, mi van! De mi lenne, minden rendben lesz!
nagyon aranyosak vagytok :)ma mindenen sírni tudnék :)) - micsoda érzelmi hullámok :)
hosszú lesz még ez az egy hét, lehet hogy tényleg elnézek más dokihoz is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!