Engedjek az orvosnak? Tudtok ellenpéldát mondani?
Az utolsó ultrahangnál(csütörtökön) még nem töltöttem be a 7. hetet. Az orvos csak üres petezsákot lát, amit 2 nap múlva ki akar venni, hogy ne legyen vetélés.
Tényleg nincs már esély? A HCG szintem magas.
jaj még ne menj a műtétre én a kislányommal jártam így (előtte volt egy üres petezsákom a 8.héten)és a lányommal 6 hetesen is néztek UH-val (elvileg mensi alapján voltam 6 hetes) és 7 hetesen se találtak még szívhangot,már előre bocsátották hogy ebből megint kaparás lesz de én éreztem hogy ő ott van.
5 nap múlva elmentem újra de akkor az sztk-ba másik dokihoz másik gépre és kicsit csaltam a mensi időpontját illetően (mivel tudom h mikor jött össze a babám) és akkor már ott volt a kis drágám!!! Igaz h szívhangja csak 3 nap múlva lett, de minden oké volt vele és már azóta meg is született:)
Hát igen, a hcg szint nem mérvadó ilyen szempontból...csak akkor lenne, ha már elvetéltél volna, és az üres zsák se lenne ott. Amúgy ha üres a zsák, akkor persze hogy nincs szívhang..hisz abba kéne lennie az embriónak, aminek ugye a szívhangja van, és az látható is.
Azért nem sietném el azt a műtétet, menj másik dokihoz is, ha nem tudod megfizetni, akkor sztk-ba, ott is megnézik ultrahanggal.
egy szlovákiai kisvárosban lakok, ahol az orvosok ismerik egymást, sajna nem jönne össze a kegyes hazugság :)
eddig meg vagyok az orvossal elégedve
most erőt adtatok, holnap rendesen elbeszélgetek vele
nagyon köszönöm a gyors válaszaitokat
Mnem értem, kit érdekel, hogy az orvosok ismerik egymást. Menj el egy másikhoz, ne mondj neki semmit (előzményeket) és várd meg mit mond.
Vagí mnej be egy kórházba és kérj ott UH-ot.
a 17.01-es vagyok..engem is tök hülyének nézett mindenki hogy mit rohangálok egyik orvostól a másikig, mit okoskodok ha egyszer nincs ott semmi...
és végül nekem lett igazam!!
(ja és egyébként nekem is csináltak béta hcg-t vérből ami 1024es lett és ennek ellenére is azt mondták h hát valószínűleg ez nem terhesség holott csak nagyon pici volt még).
Ha belegondolok és az első dokira hallgatva belemegyek a műtétbe , ma nem lenne a lányom...grrr a hideg is kiráz...:(
Szerintem is menj el egy másik dokihoz. Nem hiszem, hogy minden nap megbeszélik, hogy kinél milyen nevű páciens volt (mellesleg meg sem teheti), emiatt ne aggódj. Kisebb gondjuk is nagyobb ennél.
Adj még 1 hetet neki lehet, hogy később fogant és azért nem látni még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!