Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Engedjek az orvosnak? Tudtok...

Engedjek az orvosnak? Tudtok ellenpéldát mondani?

Figyelt kérdés

Az utolsó ultrahangnál(csütörtökön) még nem töltöttem be a 7. hetet. Az orvos csak üres petezsákot lát, amit 2 nap múlva ki akar venni, hogy ne legyen vetélés.

Tényleg nincs már esély? A HCG szintem magas.

2010. febr. 22. 16:50
1 2 3 4 5
 1/50 anonim ***** válasza:
86%

szívhangot nézett?

kérdezz másik orvost is, addig ne nyúljon hozzád.

Akár maszekot is. kérd, hogy nézze meg a szívhangot. 6. héttől kell lennie.

2010. febr. 22. 16:53
 2/50 A kérdező kommentje:

Azt mondja, hogy már ne reménykedjek, már látni kellene a babát és kellene szívhangnak lennie.

És hogy a HCG szint azért magas, mert a hormon ettől függetlenül is termelődik.

Én belenyugszom abba, ha nincs baba, csak nem szeretném ha elhamarkodottan megműtene.

2010. febr. 22. 16:53
 3/50 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Én tuti megnézetném másik orvossal is!Lehet,hogy ma már van ott valaki!Nekem 6 hetesen volt csak üres petezsák!2 hét múlva már ott volt a baba is és a szívhang is!22 hetes kismama
2010. febr. 22. 16:54
 4/50 anonim ***** válasza:
100%

Mindenképpen nézesd meg másik orvossal is. Én első babámat is nehezen találták meg, barátnőmet pedig kiírták műtétre, de egy másik doki meg látta az uh-on, már megszületett. Remélem veled is ez lesz!

Ha pesti vagy, akkor tudok egy jó helyet, ahol hiper-szuper gép van egy profi szonográfussal!

2010. febr. 22. 16:56
 5/50 A kérdező kommentje:

Hüvelyi ultrahangot csinált már háromszor is, gondolom a szívhangot is kereste. (látom, hogy nő a "folt", de csak fekete)

Magánorvos - azt mondta hogy biztosra megyünk - de ha engedem már megműtött volna.

Elég sokat fizettem már ennek a dokinak, most nincs lehetőségem váltani.

6/50 anonim ***** válasza:
100%
ne nyúljon bele, szerintem se
 7/50 anonim ***** válasza:
100%

szerintem is nézzen meg más doki is. ártani nem árt és legalább nem egy véleményt hallasz.

HCG szint valóban nem mérvadó, a szervezet sajnos becsapja az embert ilyen szempontból. az termelődik még akkor is amikor elhalt már a magzat, sajnos.

2010. febr. 22. 16:57
 8/50 anonim ***** válasza:
100%
16:57 vagyok. olvastam ezen az oldalon olyat is akinek csak 8 héten volt szívhang. napról napra nagyon sokat fejlődnek ezek a picik. bár én nem értek hozzá. mivel magándoki feltételezem normálisabb mint egynéhány sztk-s. és mivel perkálsz neki jobban odafigyel.
2010. febr. 22. 16:59
 9/50 A kérdező kommentje:

2-án, 16-án, 18-án ultrahangozott

holnap megint megyek de szerdán már a kórházban akar műteni

az eltelt 5 nap alatt lehet hogy változott valami

2010. febr. 22. 16:59
 10/50 anonim ***** válasza:
100%

Miért nincs lehetőséged váltani? Akkor menj el kórházba,m rendelőbe, bárhova!

Kegyes hazugság is megengedett ilyenkor, mondd, hogy nem vagy túl jól, eltörte a kezét a dokid, elutazott, vagy bármit.

Szerintem, ha valami gond lenne, elmenne magától (a magzat)

Gondold meg.

Választás mindig van.

A pénzt amit fizettél pedig ne bánd, most nem az a fontos.

2010. febr. 22. 17:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!