Engedjek az orvosnak? Tudtok ellenpéldát mondani?
Az utolsó ultrahangnál(csütörtökön) még nem töltöttem be a 7. hetet. Az orvos csak üres petezsákot lát, amit 2 nap múlva ki akar venni, hogy ne legyen vetélés.
Tényleg nincs már esély? A HCG szintem magas.
szívhangot nézett?
kérdezz másik orvost is, addig ne nyúljon hozzád.
Akár maszekot is. kérd, hogy nézze meg a szívhangot. 6. héttől kell lennie.
Azt mondja, hogy már ne reménykedjek, már látni kellene a babát és kellene szívhangnak lennie.
És hogy a HCG szint azért magas, mert a hormon ettől függetlenül is termelődik.
Én belenyugszom abba, ha nincs baba, csak nem szeretném ha elhamarkodottan megműtene.
Mindenképpen nézesd meg másik orvossal is. Én első babámat is nehezen találták meg, barátnőmet pedig kiírták műtétre, de egy másik doki meg látta az uh-on, már megszületett. Remélem veled is ez lesz!
Ha pesti vagy, akkor tudok egy jó helyet, ahol hiper-szuper gép van egy profi szonográfussal!
Hüvelyi ultrahangot csinált már háromszor is, gondolom a szívhangot is kereste. (látom, hogy nő a "folt", de csak fekete)
Magánorvos - azt mondta hogy biztosra megyünk - de ha engedem már megműtött volna.
Elég sokat fizettem már ennek a dokinak, most nincs lehetőségem váltani.
szerintem is nézzen meg más doki is. ártani nem árt és legalább nem egy véleményt hallasz.
HCG szint valóban nem mérvadó, a szervezet sajnos becsapja az embert ilyen szempontból. az termelődik még akkor is amikor elhalt már a magzat, sajnos.
2-án, 16-án, 18-án ultrahangozott
holnap megint megyek de szerdán már a kórházban akar műteni
az eltelt 5 nap alatt lehet hogy változott valami
Miért nincs lehetőséged váltani? Akkor menj el kórházba,m rendelőbe, bárhova!
Kegyes hazugság is megengedett ilyenkor, mondd, hogy nem vagy túl jól, eltörte a kezét a dokid, elutazott, vagy bármit.
Szerintem, ha valami gond lenne, elmenne magától (a magzat)
Gondold meg.
Választás mindig van.
A pénzt amit fizettél pedig ne bánd, most nem az a fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!